![]() |
Citat:
In general cei care se „tulbura” si se „sperie” sunt ortodocsii. Dar, ma intreb eu, din punctul dumneavoastra de vedere asta nu e o „sperietura” binevenita? :)) Si uite-asa tot raul e spre bine... |
Vorbim despre penticostali sau despre carismatici, aici???
|
Citat:
|
Stefane, n-ai zis tu sa te las?
Eu te-am lasat, acum lasa-ma sa te las... Doamne ajuta! |
Citat:
|
Citat:
Spune un adevar si te vei convinge. Dar fara mistocareala ieftina gen „limba martienilor”. Decat daca in mod sincer crezi in ozn-uri, in extraterestri si in martieni. |
Citat:
|
Citat:
Citeste macar un verset. Hai sa zicem Faptele Apostolilor 19:6, traducere ortodoxa - Și punându-și Pavel mâinile peste ei, Duhul Sfânt a venit asupra lor și vorbeau în limbi și prooroceau. In ce limbi vorbeau crestinii din Efes cand Scriptura sustine ca s-au umplut de Duhul Sfant? In aceleasi limbi vorbim si noi. |
Citat:
Cine este Pavel in cazul vostru si cum a dobandit darul asta ? E vreo deosebire intre cazul vostru si cel al lui Pavel din Biblie ? |
„Pavel” poate fi un slujitor hirotonit al bisericii si poate fi si orice crestin plin de Duhul Sfant.
Nu este neaparat necesar sa fie un apostol sau un slujitor hirotonit. Atunci cand Saul a fost umplut de Duhul Sfant cel care a venit si s-a rugat pentru el a fost Anania. Despre Anania ni se spune ca era „un ucenic”. Fapte 9:10 Vedem in cazul samaritenilor ca, pentru a primi Duhul Sfant, biserica din Ierusalim au trimis pe Petru si pe Ioan, doi apostoli. Diferentele intre un „Pavel” contemporan si Pavel din Scripturi sunt multe si mari. Dar Duhul Sfant care lucreaza astazi in credinciosi si Duhul Sfant din Scripturi nu este nicio diferenta. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 20:13:35. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.