Citat:
Citat:
Cum nu sunt administrator, eu doar pot sa te rog frumos sa pleci de pe forumul ortodox cu toate nick-urile tale de pana acum, poti promova neadevarurile tale si ecumenismul penticostal si pe alte forumuri. |
Citat:
|
Citat:
Dar eu sunt roman get-beget. Din mosi-stramosi. De 2000 de ani. Dar nici dac-as fi american nu ar avea de ce sa imi fie rusine. Citat:
El e un pic mai bun decat tine la teologie. Punctul tau forte este a spune duritati intr-un mod neagresiv. Te-ai contaminat exact de ce nu trebuia: agresivitate si vorbe urate. Citat:
|
Citat:
După cum ai sesizat, administrația acestui forum are o anumită politică extrem de laxă când vine vorba despre heterodocși. Eu personal nu sunt pus pe insulte dar când văd ticăloșia voastră a heterodocșilor (adică a ereticilor, ai înțeles) nu pot să mă abțin când văd că nu există moderație și administrație ortodoxă. Altfel nu am nimic împotriva ereticilor, puteți să dispăreți liniștiți de pe forum. Dacă politica aceasta va continua atunci îi prevăd acestui forum viitorul în viitoarea configurație: administratorul și ereticii. Pentru că încet, încet creștinii ortodocși o să își ia tălpășița de pe un forum care nu îi reprezintă și care nu face efortul, prin administrația lui, să îi reprezinte. Citat:
Faptul că ar fi niște habarniști membri prin nu știu ce organizații, ong-uri care își spun "carismatice" nu are valoare reală. Pentru că nu orice urechist și cântăreț de cântece "carismatice" are vreo legătură cu carismaticii. A fi harismatic presupune a avea harisme dumnezeiești. Ai înțeles, sectantule? Nu orice popicar și fermier care își leagănă brațele pe sus este harismatic. Eventual poate fi considerat un meloman simpatizant al Bibliei, și cam atât. Ai înțeles treaba, ai înțeles cum stau lucuruile de fapt, sectarule? Ca să fii harismatic trebuie să ai harisme dumnezeiești și să faci parte din Biserica lui Hristos. În rest ești un simplu băgător în seamă. Așa cum este de fapt majoritatea sectarilor, și nu doar de la noi din țară. Cine nu manifestă harisme dumnezeiești nu este harismatic și de și-ar pune 100 de insigne cu "carismatic". Este un simplu băgător în seamă. Așa cum ești și tu de fapt. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Apropos, tu de unde zici că au venit îngerii și Hristos? Din fundu' pământului? Ai? |
Un indemn la calm!
Dragii mei s-au cam incins spiritele pe acest thread, haideti sa ne mai calmam!
Probabil unul dintre noi are dreptate in ceea ce prezinta. Dar ce folos, daca ne certam si ne acuzam si ne intepam pe un registru coborat dincolo de minimumul admis? Mai bine sa ne rugam sa ne dea Dumnezeu Lumina Lui. Eu ma voi ruga pentru mine. Realitatea este ca îi apreciez si pe Catalin2 si pe Savonarola pentru interesul lor in teologie si pentru postarile lor nu o data inteligente si folositoare. Imi vine in minte de un verset in care Apostolul Pavel il indeamna pe Timotei: „Amintește-le acestea și îndeamnă stăruitor înaintea lui Dumnezeu să nu se certe pe cuvinte, ceea ce la nimic nu folosește, decât la pierzarea ascultătorilor.” Probabil ca sunt unii care doar „asculta”, doar citesc postarile noastre. Eu unul nu-mi doresc pierzarea lor. Mult har! |
sper că ai prins ideea: Nu ai harisme de la Dumnezeu, NU ești harismatic. Poți să spui ce vrei despre tine, să te acoperi cu insigne și medalii de "carismatic", că la nimic nu îți folosește.
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 13:20:09. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.