La multi ani , bucurii, pace in sufletele voastre de la Hristos Domnul si virtuale imbratisari duhovnicesti ,voua celor doi ,Alin si Ory !
|
La multi ani Alin, La multi ani Ory. Sa va bucure Dumnezeu cu darurile Sale. Sa va dea puterea de a face din fiecare zi o sarbatoare.
|
La Multi Ani
Citat:
Si toti sa fie Cu sanatate si curatire duhovnicieasca Si ca Dragostea +Credinta + Nadejdea sa fie mereu cu tine si cu toata lumea Pace Iubire Si Fericire Cuu Drag si Ganduri Frumoase Si fara ca sa judecam pe aproapele nostru |
intirziata
Citat:
La multi fratilor si multa sanatate, pace ,succes in toate. La multi ani! http://www.torturi-chipsidale.ro/pro...4r5c2sn96w.jpg |
Citat:
La Multi Ani, draga Ory, sa fii iubita si fericita!:53::53: si mereu vesela si harnicuta precum aceasta albinuta :)) http://inlinethumb51.webshots.com/77...600x600Q85.jpg |
La multi ani. Dumnezeu sa va daruiasca sanatate si sa reverse asupra voastra iubirea sa nemarginita.
|
Citat:
acum am aflat de la Marina ca e ziua lui Alin a1ynsudyty , nu tigrul (tigeravalo9)! si Ory s-a aniversat ieri, dar noi n-am avut ochi ptr ea!! :7: |
Va multumesc tuturor!Ii transmit si eu ;"LA MULTI ANI!"lui Alin,daca tot sarbatoreste in preajma zilei mele onomastice.Pe timpuri,cand ne nasteam noi(eu si sarmaluta mea geamana,asa ne spuneau doctorii fiindca eram nascute prematur),zapada era aproape cat casa si troienele ca-n povesti?Acum a fost soare si derutata,nu-mi dadeam seama ce sentimente ma incearca,de primavara,ori de toamna...
LA MULTI ANI!,tuturor,pentru ca fiecare zi din ziua in care ne-am nascut,este sarbatoare,fiecare zi reprezinta cea mai incontestabila minune de pe pamant,VIATA insasi. |
Citat:
|
no problem, Cristi, oricand ma bucur sa primesc urari de bine.
draga Ory, m-am uitat bine si azi e ziua ta de nastere (onomastica este ziua numelui) doar daca nu cumva te cheama ca pe vreun sfant sarbatorit ieri. (Isidor sau Avramie -- m-am uitat si ei sunt sarbatoriti pe 4 Februarie) |
Scuze,am gresit,nu ziua onomastica(oricum,ziua mea de nume nu este remarcata aproape niciodata,fiind vorba de un sfant.mai putin cunoscut)),am vrut sa spun ziua de nastere.
|
Scuze
Citat:
|
Nu-i nimic,Hardford,tortul a fost binevenit si destul de aratos.Multumim!
...cat despre aprecieri(picture),ce sa mai zic,oricum finete cand intervii,chiar si in graba. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Sa nu uitam zicala " mai bine mai tarziu decat niciodata"... deci ma alatur si eu cu urarea de La multi si buni ani!! alaturi de familie, de ingerasul tau cel drag, de sot si de toti cei care ocupa un loc in inima ta Iata si darul meu virtual... un tortulet cu 3 etaje... (un etaj ptr fiecare zi de intarziere:4:)... oops... hai ca iar am dat-o in strachini, am postat tortuletul asta ispititor in zi de post (sper sa nu ma vada Jenica, sa ma"ciufuleasca" nitelus:21:) http://mariamarket.net/components/co...2c3e458c29.jpg |
Citat:
|
Citat:
Te iubesc si eu sora mea si ai tot respetul de la mine. Iti doresc tot binele. vp |
Citat:
apropo, ti-am vizitat pagina... imi place semnatura ta :67: |
La multi ani!
Bine ai venit pe acest forum draga emili76.
La multi ani ! multa sanatate si impliniri duhovnicesti! " Fugi de rau, fa mereu bine, Fii, cat poti durerii leac Si vei mosteni pamantul In al veacurilor veac ! " Doamne ajuta! |
LA MULTI ANI emili76!
|
La multi ani,emili! Pace in ganduri si multa sanatate!
|
LA MULTI ANI emili76!
|
La multi ani!
1 atașament(e)
TIA draga, multa sanatate, bucurii duhovnicesti si un sincer si calduros LA MULTI ANI de ziua ta!
|
1 atașament(e)
[SIZE=3][COLOR=darkred]"La mulți ani".fericire și împliniri,sănătate,că-i mai bună decât toate.[/COLOR][/SIZE]
|
1 atașament(e)
Draga Tia ....LA MULTI ANI!....multa sanatate si bucurii duhovnicesti......
|
LA MULTI ANI, Tia! Multa sanatate...
http://content.sweetim.com/sim/cpie/...s/0002025D.gif |
Urare de LA MULTI ANI!!!! si din partea mea draga TIA.. ce varsta minunata !!! 21 ani!! sa fii implinita si fericita si sa ai alaturi in aceasta minunata zi pe toti cei care te iubesc si ii iubesti la randul tau.. din partea mea un modest tortulet :http://www.ottima.ro/gallery/albums/...l_P1014257.jpg
|
LA MULTI ANI!,si multa sanatate impresurata cu nenumarate si neintinate bucurii,draga TIA.
|
La multi ani Tia,Domnul sa iti umple sufletul cu bucurie.
|
Ce frumos, sa ai ziua de nastere la lasatul postului.
Domnul sa te bucure!!!:53::79: |
Urare...
:53:[SIZE=3][COLOR=red]La multi ani,implinire sufleteasca si mantuire!:53:[/COLOR][/SIZE]
|
Va multumesc din sufletelul meu mare ,frati si surori in Domnul, pentru caldele urari ce mi le-ati facut. Va multumesc pentru flori, pentru torturi, mai ales-sunt mare "degustatoare":3:. Va multumesc ca ma faceti sa ma simt ca intr-o familie ,aici pe forum. Mii de scuze ca nu am putut sa va raspund ieri. Doamne ajuta
|
Cu mii de scuze pentru intârziere ! ! !
Citat:
:36: |
OOOOOOOOOO, multumesc Cristian, si inca o data multumesc tuturor. Gestul conteaza pentru mine
|
Draga Tia,
3 atașament(e)
Doresc sa aveti parte de bucurii in viata si in tot cea ce faceti sa aveti binecuvantare de la Dumnezeu.La multi ani!.Va ureaza cu mult drag Cristian.
|
Vaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiii ce dragut. Multumesc. Ma simt ca o printesa din povesti care sarbatoreste cate 3 zile si cate 3nopti.Eu am inceput de Duminica,si azi e marti.
|
Felicitari din suflet !
Draga mistefania, in primul rand bine ai venit pe forum !
Am zarit ca esti trecuta la aniversarea zilei de nastere si vreau sa-ti doresc din suflet, multa sanatate, bucurii duhovnicesti, bafta la examene tie si sotului tau si sa ai parte numai de bucurii ! LA MULTI ANI ! :53::53::53: cu mult drag, icamilin |
LA MULTI ANI! Dumnezeu sa iti dea tot ce ai nevoie in viata asta, sa te ajute sa mergi mereu pe calea cea dreapta, iar la final sa te astepte o cununa...
Multa sanatate si fericire. :53: |
La Multi Ani mistefania,eu iti doresc sa ai mereu un cer senin deasupra vietii,multa sanatate
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 17:10:14. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.