Citat:
..iar pentru Marina si derivatele acestui nume, sa stiti ca el se serbeaza pe 17 iulie, atunci este ziua Sf. Mucenite Marina |
La multi ani tuturor celor care poarta numele (sau derivate) Maicutei Domnului! Sfanta Fecioara sa va ocroteasca!
La multi ani si fetitei mele, Ana Maria! |
La multi ani fericiti, cu sanatate si bucurii si Maicuta Domnului
sa va ocroteasca pe toti cei ce ii purtati numele! Doamne ajuta! Har, smerenie si jertfa de sine. |
La Multi Ani tuturor ce poarta numele Maicii Domnului.Indeplinirea tuturor dorintelor si multa sanatate sufleteasca si trupeasca sa va daruiasca.
:6::11::53: |
La multi ani! si sanatate celor ce poarta numele Maicii Domnului, ocrotire de la Sfanta Fecioara in tot timpul vietii lor.
|
Citat:
O fi rau ca simtim bucuria de 2 ori?:67: La multi ani tuturor! indiferent de nume PS Nici macar pe acest topic nu se poate fara aplicarea corectiei, la popoul gol, de catre "inteleptitii" forumului?? |
Citat:
|
La Multi Ani,draga MarinaAlca,sa traiesti cu numele si sa te ocroteasca Maicutza Domnului!
La Multi Ani si pentru toti utilizatorii care isi serbeaza ziua de nume astazi! http://i297.photobucket.com/albums/m...eButterfly.jpg |
Citat:
De ex. eu am in familie o matusa Teodora care isi serbeaza ziua de Sf. Teodor...ca asa a pomenit ea, desi exista in calendar Sf. Teodora Imparateasa, Sf. Teodora de la Sihla. Numele de Liliana sau Ilia unii il serbeaza de Sf. Ilie, altii de Sf. Imparati Constantin si Elena. In fine..fiecare este liber sa faca ce vrea. In rest La multi ani!!! pentru Sf. zi de azi |
3 atașament(e)
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 20:52:59. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.