catalin2 |
30.12.2017 21:17:12 |
Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional
(Post 656520)
Ai raspuns la ce ti-a convenit si apoi te-ai eschivat.
Cum te eschivezi si acum si nu raspunzi la intrebarea simpla pe care am pus-o:
- Vorbeste apostolul Pavel acolo despre vorbirea in limbi, ca rugaciune?
|
Este neadevarat ce spui, eu am raspuns exact ce trebuia, dar tu vrei sa manipulezi, pentru ca nu mai ai ce sa raspunzi. Desi tot spui cat de bine cunosti Sfanta Scriptura, spre deosebire de ortodocsi, se pare ca nu intelegi decat ce vrei tu, adica exact ce ai invatat de la cultul tau. Vorbirea in limbi era diferita de stiinta unei limbi invatate. Cel ce invata o limba site ce spune in acea limba. Cel ce vorbea in limbi nu cunostea acea limba. De exemplu, vorbea in greaca fara sa inteleaga limba greaca. De aceea scrie ca nu intelege cu mintea. De asemenea, ti-am mai explicat pasajul cu vorbirea in limbi cand nu e altcineva care sa inteleaga. Asadar, vorbirea in limbi nu aparea doar atunci cand venea un strain. Putea sa vorbeasca cineva in chineza si sa nu fie niciun cunoscator de chineza, ca sa inteleaga. Nu stiu cum poti sa spui ca ma eschivez de la a spune despre rugaciunea in limbi, cand eu ti-am scris clar in mesajul acela despre rugaciunea in limbi, se pare ca nu ai citit mesajul. E evident ca asa scrie, ca se si puteau ruga in alte limbi. De aceea scrie Sfantul Apostol ca asta nu zideste pe nimeni, nici pe cel care se roaga, pentru ca nu intelege si cu mintea ce se roaga (pentru ca nu cunoaste limba respectiva).
Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional
(Post 656520)
Cu "eu sunt adevarat si altii falsi" stiu ca esti artist. Cu blablablaurile stiu ca le ai. Intrebarea e: ce spune Apostolul Pavel despre vorbirea in limbi e important pentru tine? La intrebarea de mai sus poti raspunde? Cum vezi tu rugaciunea in limbi despre care vorbeste Apostolul Pavel? Asta e esential.
|
Las-o balta cu atacarea persoanei, in loc sa te axezi pe comentarea mesajului. Am vazut ca faci la fel cu toti trei, cei care vorbim cu tine. La fel faceai si in trecut, nu degeaba ai fost banat de cateva ori (pentru ca erai rautacios, nu pentru ca erai penticostal, au fost si protestanti care n-au fost niciodata banati). Si nu prea mai intre pe forum nici ecumenistii, care sareau sa-ti tina partea si sa atace si ei.
|