La multi ani, Delirush!
|
Citat:
Citat:
Sia numele meu de botez este Radu-George, sa va dea Dumenzeu sanatate si multe bucurii tuturor celor care au rupt din timpul lor pentru a scrie pe forum, impartasind astfel o bucatica din experienta sau cunoasterea lor. |
1 atașament(e)
Darul meu de la mine pentru voi, ce sper sa aduca un pic de caldura in aceste vremuri reci si tulburi
|
Pentru Delirul
Ani multi si fericiti! Sanatate si impliniri! La multi ani!:36:
|
la multi ani,delirul
cu ocazia celor 25 ani, pe care-i sarbatoresti astazi, iti doresc un sincer si din inima, LA MULTI ANI
|
Citat:
Un raspuns legat de cumpana ...este chiar fotografia postata de tine . Cat de delicate sunt floricelele si totusi au rasarit , au inflorit .. desi mediul le era ostil .. Au ascultat de voia Tatalui . Asa si omul in viata are de traversat si perioade grele , reci ... Nu dispera, stii ca totu-i trecator . Domnul sa te mangaie si sa-ti ajute sa treci totul cu bine ! :6: |
La multi ani,pentru Delirul!
Ce frumoasa varsta- 25 de ani! La multi ani fericiti, bucurii si viata implinita!
|
Asta e un roman frumos: "Delirul", pacat ca M. Preda nu a apucat sa scrie si volumul II. Dupa ce-l citesti pe primul, nu mai ai astampar pana ce nu vezi continuarea si cauti vol. II, asta daca nu stii ca nu exista, asa cum nu stiam nici eu pana ce am aflat.
|
La multi ani, Delirul!
|
Lamulti ani Radu George ( Delirul )
Fruntea sus tinere , nadejde ! Sa nu te lasi doborat de necazurile si ispitele ce vin asupra-ti ! Multa sanatate , liniste sufleteasca si implinirea tuturor dorintelor folositoare tie ! :1:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 01:51:31. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.