Tuturor sarbatoritilor de azi,le urez cu bucurie ,,LA MULTI ANI''!
|
La multi ani!
Sa calcati mereu pe trandafiri si flori nemuritoare, sa aveti in viata priviri ca razele de soare, si o viata ca-n povesti cu vise implinite, sa daruiti celor ce-i iubiti doar clipe fericite.
La multi ani!!!Tuturor celor ce azi de Sf.Ion isi aniverseaza ziua . |
PRIETENIE ADEVARATA – VIRTUALA:
Aici….pe net,te-am cunoscut Si te-am ales privindu-ti doar postarea Desi nicicand nu te-am vazut Iti simt mereu chemarea. Raspund mereu gandului tau Prin tot ce pot trimite uzual Voi fi cu tine la bine si la greu Ca un prieten virtual. Voi impleti chemarea cu iubirea De seaman fara precedent Si vom strabate nemurirea Ce dainuie pe internet. Prin tot ce faci si imi oferi Iti simt prietenia ta Imi dai si-o mie de fiori Fara sa stii despre mine ceva… De multe ori,clipe senine, Gasesc aicea langa tine Iti MULTUMESC ca esti cu MINE PRIETEN DRAG al zilelor senine . Atunci cand vrei ca sa calatoresti Te chem in lumea virtuala Sunt sigura c-ai sa gasesti PRIETENI DRAGI, care te cheama… |
La multi ani tuturor celor cu numele de Ioan,Ion,Ioana,Ionela,Ionel,Ionut.etc
Va doresc multa sanatate,CREDINTA si fericire! |
La multi ani , Mary20 !
1 atașament(e)
Sanatate multa si numai bucurii !
|
Citat:
Sa ne traiesti Cristi!!! |
Pentru scumpa mea sotie, mary20
LA MULTI ANI CU MANTUIRE! Sa iti daruiasa Dumnezeu numai bucurii, sanatate sa ne putem creste copilasul, sa ne mantuim in Hritos!
|
La Multi Ani mary20! Sanatate, bucurii si impliniri!
|
Citat:
Dumnezeu sa va ajute sa ramaneti o familie frumoasa si un bun exemplu pentru cei din jurul vostru! Din punctul meu de vedere La multi ani pentru amandoi!!!!! |
Multumesc tuturor pentru urari!!!
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 10:17:31. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.