2 atașament(e)
La multi ani celor care poarta numele dragilor Arhangheli Mihail si Gavriil!:53:
|
La multi ani!!!!.....pentru cei care cu mandrie si cu recunostinta(sper),poarta unul dintre numele celor doi arhangheli Mihail si Gavril....sa va dea Bunul Dumnezeu ,sanatate sufleteasca si trupeasca,bucurii...alaturi de cei dragi cu multe binecuvantari din partea Tatalui nostru Ceresc.... si a Mantuitorului nostru........iar ptr.D-na Mara2008....multa sanatate si multi ani cu bucurii la aniversarea casatoriei.....!!!!!!!!!!!.... Doamne Ajuta!!!!!!!!!
|
Aripile arhanghelilor Mihail, Gavriil, Rafail si ale celorlalti heruvimi, serafimi si netrupesti puteri, sa va acopere, sa va mangaie, sa va ocroteasca de tot raul in toate zilele vietii voastre.
Pentru toti cei care purtati numele MIHAIL, MIHAI, GAVRIIL, GABRIEL, RAFAEL/RAFAIL, SERAFIM, MIHAELA, GABRIELA, RAFAELA, ANGELA, SERAFIMA, un mic dar duhovnicesc...o sabie si un crin... http://www.razbointrucuvant.ro/wp-co...9i-gavriil.jpg Si inca ceva http://www.youtube.com/watch?v=segsiEtGv0c |
O zi dragă mie și familiei mele. Le urez tuturor celor care poartă nume de îngeri să aibă parte de tot ce își doresc. LA MULȚI ANI.
|
La multi ani tuturor care poarta numele Sfintillor Arhangheli! Dea Domnul sa sporeasca in fapte bune!
|
1 atașament(e)
La multi ani draga mea prietena Heaven,care porti numele scumpului si blandului Arhanghel Gavriil!Multa ocrotire sa ai din partea acestei calauze nematerialnice in drumul vietii tale.
Scuzati-ma ca ma tot repet cu crinii astia,dar daca insusi Gavriil este infatisat purtand un crin alb in mana,m-am gandit s-o fac ca un lait-motiv al sarbatorii :) |
Citat:
Un gand bun si celor care poarta numele fericitilor Arhangheli. |
Ne bucurăm Mihnea că ai revenit pe forum, sperăm să-ți fie bine acolo pe meleaguri franceze. :)
Apropo de botez, și eu imi serbez ziua nasterii în Hristos, chiar a doua zi de Crăciun, de Sfântul Ștefan. Anul ăsta mi-am adus din pelerinajul în Țara Sfântă o icoana a sa de la biserica care îi este dedicată în Ierusalim, nu departe de Muntele Măslinilor. În altă ordine de idei, Yasmina, sunt superbi toți crinii pe care i-ai postat ! |
Celor ce poarta numele Sfintilor Arhangheli, un calduros La multi ani! Sanatate, bucurie, lumina in suflet si in viata!
|
Citat:
Să fii sănătoasă și să te bucuri de fiecare zi a vieții tale. Aduc mulțumire lui Dumnezeu că mi-a scos în cale oameni ca tine. Cu mult drag și recunostință prietenă pe viață, Dorina |
Ora este GMT +3. Ora este acum 17:29:06. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.