Onomasrica
1 atașament(e)
La multi ani tuturor celor care poarta numele Sfantului Ilie ! Sa va fie spre bucurie, sanatate si veselie duhovniceasca paza lui sfanta!
Asadar, sanatate si zile senine pentru Ilie, Ilinca, Iliuta ... |
La multi ani!
2 atașament(e)
Pentru toti cei care poarta numele marelui Sfant pe care il cinstim astazi un sincer "La multi ani", multa sanatate, fericire si multa lumina de la Bunul Dumnezeu!
|
La multi ani ,Loredana !
1 atașament(e)
La multi ani cu sanatate ,spor in casa si multe impliniri iti doresc ,draga Loredana .Din singura ta postare , am inteles ce suflet curat si iubitor ai pentru toata creatia Tatalui nostru. Dumnezeu sa te ajute si sa te tina toata viata in Lumina si Iubira Lui !
|
La multi ani!
" Numele lui Iisus, rugaciunea mintii, zic Sfintii Parinti, e ca un flacon cu parfum. Il deschizi , il inclini, iar mirul se revarsa si umple de buna mireasma locul.
Striga :doamne Iisuse Hristoase si buna mireasma a Duhului Sfant se va revarsa, vei primi " arvuna Duhului dumnezeiesc " ! LA MULTI ANI! draga Loredana, multa sanatate si numai ganduri bune! Cu mult drag, icamilin:53::53::53: |
Multi ani traiasca !!!
3 atașament(e)
Loredana, ani frumosi, cu sanatate, bucurii duhovnicesti, prieteni de nadejde si daruri de suflet din partea elevilor!
|
La mulți ani loredana !
Sănătate, bucurii și împliniri în toate cele cu folos ție !
|
LA MULTI ANI, LOREDANA! Fie ca bunul Dumnezeu sa-ti indeplineasca toate dorintele folositoare tie!
|
La Multi Ani, Marina!
pentru Marina(Alca) de ziua ei, un camp de lalele vesele :6:
http://inlinethumb30.webshots.com/63...600x600Q85.jpg |
La mulți ani, Marina ! ! !
Citat:
:25: |
3 atașament(e)
:6:Eu am pregătit Marinei un dar mai special pe lângă nelipsitele flori.
"La mulți ani" Răbdare în încercări,sănătate și mult optimism căci întodeauna oricât de rău ar fi poate fi mai rău și oricât de bine și mai bine! EU ÎȚI DORESC NUMAI BINE ȘI BUCURII |
Ora este GMT +3. Ora este acum 06:10:09. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.