![]() |
La multi ani Simona,pacea sufleteasca sa iti domine viata.
|
1 atașament(e)
[COLOR=darkred]"La mulți ani" [COLOR=black]este frumos să te naști primăvara! Îmi pare rău că nu te cunosc.Intri rar pe forum.[/COLOR][/COLOR]
|
Va multumesc tuturor pentru minunata surpriza de a-mi ura La multi ani ! .
Desi nu ne cunoastem va simt pe toti ca fiind prietenii mei si va urez la randul meu primavara vesnica in suflete si sa va dea Bunul Dumnezeu numai ganduri bune si curate ! |
Citat:
Tu ești în lista mea și trebuia să fiu mai vigilent, așa că iertare pentru întârziere, dragă Simona .:6: |
Iar eu, Simona draga, si mai tarziu decit Cristi m-am dezmeticit...
Uite iti urez cele mai calduroase si prietenoase urari de bine, de sanatate si multa prosperitate duhovniceasca d ecare noi toti avem nevoie! LA MULTI ANI! Nina |
La Multi Ani Simona! Sa ai parte de cat mai multa veselie.
|
VA multumesc dragi prieteni !Ziua de azi a fost mult mai frumoasa datorita voua!
|
Citat:
DUMNEZEU SA VA BINECUVINTEZE SI SA VA INTAREASCA IN VIATA DUHOVNICEASCA si sa va dea PACE SI BUCURIE IN SUFLETE!!! FITI BINECUVANTATI!!!!! |
Citat:
|
Acum vad, draga Geo ca tocmai a trecut ziua ta! iti urez cu intarziere La multi ani! si sa ai parte de sanatate, forta sufleteasca si bucurii duhovnicesti!:53:
ps. am fost de curand pe la sibiu. catedrala e superba! mi-a placut mai ales mozaicul acela superb cu Sfanta Treime, dar toata catedrala e deosebita! o minunatie! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 23:52:04. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.