![]() |
Scuze,am gresit,nu ziua onomastica(oricum,ziua mea de nume nu este remarcata aproape niciodata,fiind vorba de un sfant.mai putin cunoscut)),am vrut sa spun ziua de nastere.
|
Scuze
Citat:
|
Nu-i nimic,Hardford,tortul a fost binevenit si destul de aratos.Multumim!
...cat despre aprecieri(picture),ce sa mai zic,oricum finete cand intervii,chiar si in graba. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Sa nu uitam zicala " mai bine mai tarziu decat niciodata"... deci ma alatur si eu cu urarea de La multi si buni ani!! alaturi de familie, de ingerasul tau cel drag, de sot si de toti cei care ocupa un loc in inima ta Iata si darul meu virtual... un tortulet cu 3 etaje... (un etaj ptr fiecare zi de intarziere:4:)... oops... hai ca iar am dat-o in strachini, am postat tortuletul asta ispititor in zi de post (sper sa nu ma vada Jenica, sa ma"ciufuleasca" nitelus:21:) http://mariamarket.net/components/co...2c3e458c29.jpg |
Citat:
|
Citat:
Te iubesc si eu sora mea si ai tot respetul de la mine. Iti doresc tot binele. vp |
Citat:
apropo, ti-am vizitat pagina... imi place semnatura ta :67: |
La multi ani!
Bine ai venit pe acest forum draga emili76.
La multi ani ! multa sanatate si impliniri duhovnicesti! " Fugi de rau, fa mereu bine, Fii, cat poti durerii leac Si vei mosteni pamantul In al veacurilor veac ! " Doamne ajuta! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 07:32:46. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.