Vai, vai, vai, ce rusine pentru mine!!!!!!
In primul rand,"La multi Ani ", Mihai. Sa ai parte de multe bucurii. In al doilea rand, dar nu cel din urma, "La Multi Ani" celor care si-au serbat ziua de nastere sau ziua numelui in data de 23 aprilie, de Sfantul Mucenic Gheorghe. Le doresc multa dragoste pentru aproapele, si tot ce au nevoie pentru mantuirea sufletului. Dumnezeu sa va aiba in paza Sa. Si acum, scuzele mele ca nu am mai intrat pe forum in perioada aia. Georgeval, Pui, si voi toti cei ce aveti numele sau derivatii ale numelui Sfantului Mucenic, va rog sa ma iertati si sa imi acceptati urarea. Si pentru tine, draga Jorjica- Geonektarios, am pregatite mii de scuze ca stiam ca pe 23 e ziua ta de nastere- deci n-am uitat, dar pur si simplu nu am mai intrat pe forum. Stiu ca tu esti bun si iertator si m-ai iertat deja:1:. Si acum, draga Nina, La Multi Ani! Dumnezeu si Maica Domnului sa te ajute sa iti rezolvi problemele.Imi pare rau, dar nu am stiut ca e ziua ta pe 1 mai, pentru ca la rofil iti apare 01.01.1980.:69:Un lucru bun e anul nasterii, nu? Inca o data, mii de scuze, dar cred ca nu a fost prea tarziu pentru urare Doamne ajuta si inca o data "La Multi Ani!" |
La multi ani !
mihai07 sa fii sanatos, harnic, intelept, fericit alaturi de cei dragi !
LA MULTI ANI ! " Nu lasa povara zilei, sa-ti prinda toata gandirea Nu lasa nici supararea sa-ti intunece privirea! Ia speranta langa tine, caci in viata toate trec! Si vei birui! fi sigur... dar fi bun, cinstit si drept! Si iubeste fara teama, fiinta care ti-e aproape, Fiindca viata este scurta si raman de tine toate ! " Doamne ajuta! :53::53::53: cu stima, icamilin |
Mihai07
Uite La Multi Ani si toate visele tale sa devina realitate! Uite aici un cadou pentru tine: http://www.chocolatetradingco.com/im...per.largel.jpg Toate cele bune de la Domnul! |
Citat:
:10: |
La mulți ani Mihai ( mihai07 )
Citat:
|
Va multumesc din suflet pentru urari si Dumnezeu sa va rasplateasca dragostea crestina de care dati dovada. Mi-ati facut o mare bucurie cu aceste urari. Inca o data va multumesc :9:
|
LA MULTI ANI, Mihai! Sa dea Dumnezeu sa ai parte de o viata lunga, indestulata si plina de credinta!
|
[COLOR=purple]Cu tot dragul, pentru MIHAI !:53:[/COLOR]
:53: [COLOR=purple]Sa fii-n viata FERICIT[/COLOR] [COLOR=purple]Sa IUBESTI sa FII IUBIT [/COLOR] [COLOR=purple]Si cel mai tare TATIC ![/COLOR] [COLOR=purple]Sa dea DUMNEZEU sa DEA [/COLOR] [COLOR=purple]SANATATE-n casa ta [/COLOR] [COLOR=purple]LA MULTI ANI din partea mea!:53:[/COLOR] |
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 11:30:09. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.