Citat:
|
Citat:
eu nu sunt genul care sa port pica, nu am fost niciodata nici cand era cazul, poate, acum nu pot sa nu ma intreb cum de te iei de mine dupa ce ai citit ce a scris musiu... caligula se spune ca ar fi zis: „Utinam populus Romanus unam cervicem haberet!” , tu ai ce ai cu mine.;) tr=daca romanii ar avea un singur gat... |
Citat:
pe de alta parte aveti si "urechile" astupate, am scris de vreo trei ori mai sus, controversata feciorie de-a pururea a mariei se rezolva prin credinta, punct. e suficient sa crezi, am luat eu in deradere vreodata credinta? niciodata, poate doar in mintea voastra sa fie asa. |
Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
"Presupusa" se încadrează la bigotism deja, nu? Nu la derâdere, nu, nu!
|
Citat:
|
credinta, speranta si iubire
voi??? cand, vreodata, pe acest forum, ati aratat voi asa ceva? asa cum suntem in virtual asa suntem si in viata reala. asta inseamna crestinismul, credinta, speranta si iubire, v-o spun eu pentru ca vad ca voi habar n-aveti, dar va umflati pe aici ca atac "adevarul", adevarul vostru??? eu nu am atacat credinta niciodata, de iubit nu va iubesc, nefiind credincios nu mi se cere asa ceva, speranta este un sentiment mai degraba abstract. ergo, uitati-va in voi, poate reusiti sa intelegeti cate ceva... "ce ai, pe care sa nu-l fi primit? iar daca l-ai primit, de ce te falesti, ca si cum nu l-ai primit?" de voi e numai gura... Citat:
consider ca e bine sa va arat ca, de fapt, sunteti ipocriti si va folositi de "credinta" voastra dupa interesul de moment. cum nu va convine ceva cum folositi invective si porcarii, nu numai in cazul meu. cica ati fost provocati... cat de simplu e... a provocat asa ca il fac in toate felurile. Citat:
ps.fac o pauza de forum, voi citi lucrarea lui chifar si am sa postez din ea, pentru a-i face o bucurie lui catalin. desi i-am mai postat un punct de vedere ortodox in paginile anterioare. |
Tu confunzi pe cineva cu vreun sfânt. Asta una.
A doua, vezi ce a zis monahul N.S. relativ la ce ne cere Hristos: în nici un caz nu trebuie să fie vreun creștin prost și să înghită la nesfârșit toate prostiile debitate de unul-altul.:26: |
Citat:
Episcopii nu indemnau la martiriu, in sensul ducerii de bunavoie ca sa fie omorati. Crestinii incercau sa se fereasca sa fie prinsi, chiar isi practicau credinta pe ascuns, altfel nu ar mai fi existat catacombe. Doar cand erau obligati sa jertfeasca unui zeu pagan refuzau, la asta se refera ceea ce spui tu, la nelepadarea de credinta. daca erau prinsi si li se cerea sa renunte la Hristos era mai bine sa accepte martiriul, asta e adevarul. Tu citesti cate un lucru fals pe undeva si, nestiind adevarul sau necautandu-l, crezi automat orice citesti impotriva crestinismului. Verifica adevarul inainte sa crezi ceva, altfel esti credul. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 14:18:55. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.