Citat:
|
Citat:
Ma simteam intristata daca primeam bujori sau alte flori de camp. Intre timp lucrurile s-au schimbat: Ador florile de gradina, bujorii,liliacul, lalelele, lacrimioarele,crizantemele sau chiar florile de ghiveci: muscate, petunii. Sotul invatat cu gusturile mele atatia ani, se conformeaza mai greu cu noile mele preferinte. Mereu vine cu trandafiri... Totusi ieri a tinut cont de dorina mea, deoarece i-am spus exact ce flori vreau si mi-a luat o multime de petunii, cat sa imi umplu balconul. Vezi dragule, asa florile tale vor tine toata vara si imi vor umple mereu sufletul de bucurie, i-am zis. |
Citat:
|
Citat:
Domnul sa daruiasca tuturor cele ce avem nevoie de mantuire! sotul ieri mi-a facut o urare(el nu se prea pricepe la urari): La multi ani, draga mea. sa iti dea Doomnul sanatate, putere si tot ce iti trebuie ca sa fi fericita! Iar raspunusl meu a fostMi-a dat deja...pe voi. Intradevar familia reunita in jurul lui Hristos e darul cel mai de pret primit. |
La multi ani draga Glykis, sa-fi faca parte Dumnezeu de tot ce este bun si folositor tie!
http://www.flori.ro/t/124.jpg |
Citat:
|
La multi ani :53::53::53::6: draga Glykis sa-ti dea Domnul multa sanatate si bucurii cit cuprinde,sa ai viata lunga si fericita linga ai tai cei dragi.
|
La multi ani!
He, he, ești numai cu 8 ani fără o zi mai mare decât fata mea cea mare. |
God bless you!
4 atașament(e)
La multi,multi ani draga Ana-Maria!:36:
Sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti este de folos! Iar din partea mea,primeste niste orhidee"recolta personala" :6: |
La mulți ani, Ana-Maria, să te ajute Dumnezeu în tot ce întreprinzi și în îndeplinirea dorințelor tale!
O zi frumoasă și un an plin de realizări! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 16:42:18. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.