Citat:
Superba poezie,multumesc din suflet icamilin.:11: |
Citat:
Iti multumesc mult.Domnul sa ne ocroteasca pe toti !:11: |
2 atașament(e)
La mulți ani îți doresc și eu dragă Alin,iar timpul pe care Dumnezeu în marea sa bunătate ți l-a dăruit spre a deveni mai bun și mai frumos să-l cheltuiești cu folos dobândind daruri duhovnicești în fiecare zi.
Și nu uita că ortodoxia este cea mai fumoasă credină.Citește despre toate dar rămâi în credința în care te-ai născut pentru ca Îngerul tău păzitor să fie cu tine și să te apere de furtunile vieții.Acestea sunt urările pe care ți le fac din inimă și mai adug, să ai muuultă sănătate și să fii iubit. |
Citat:
Multumesc.:11::11::11: |
Citat:
Iti multumesc pentru urare si informatii galateanco:11: |
Citat:
Multumesc mult Cristian.Am sa incerc...acum e vara si...umblu si eu mai des...:)) :6: |
Citat:
Multumesc mult .:11: |
Citat:
:11:Multumesc din suflet Marina.Tortul pare a fi delicios chiar acum ma duc sa-l gust :)) Si in legatura cu pisicutele ,le ador ,tigrii sunt tot niste pisicute dar mai salbatice,ador pisicile si tigrii si leii (genul asta de animale).Sunt innebunit dupa ele.AS VREA SA-L SAVUREZ CU VOI TORTUL ,cu cine altcineva?:11: |
Citat:
Multumesc mult.De aceleasi lucruri sa ai parte si tu.:11: |
Citat:
Multumesc mult de urare si nu uit ,acest lucru nu trebuie uitat.Multumesc de sfaturi.:11: |
Va multumesc din suflet tuturor si aceleasi lucruri vi le doresc si voua:sanatate,dragoste duhovniceasca,iubire si CREDINTA.Pe acest forum gasesti prieteni adevarati.Daca as putea v-as invita la o felie de tort acasa:)) Dar vi le trimit virtual ce ziceti?
MULTUMESC MULT SI SA NE AJUTE DUMNEZEU!:11::11::8: |
La Multi ani !, sa-ti daruiasca Dumnezeu sanatate, putere si multa, multa , multa liniste interioara...cu ea vei dobandi cele dinainte; sanatate si putere.
La multi ani ! pentru un Galatean care...care stie ce-nseamna sa traiesti aproape de furnale si cu toate acestea ramane optimist si increzator spre mai bine. La multi ani !,Alin....ma inviti la tort ? ...sunt mai la-ndemana. |
unii se trezesc mai tarziu...asta e, mananca cat 2, dorm cat 2 si asteapta sa devina 1 si 1. La multi ani!, Dumnezeu sa iti dea sanatate trupeasca, mentala si suflteasca (asta e cel mai important in opinia mea) ... ti-as canta, ca asa fac de obicei dar.... :D
nu ma pot abtine deci..... Multi ani traiasca, multi ani traiasca, La multi aniiiiiiiiii! |
Citat:
Multumesc din suflet ory.Da.....cu toate ca e un oras mai poluat..e frumos ...sa recunoastem...are foarte multe lucruri frumoase...dar totusi acele furnale ,,da miilor de oameni de mancare in fiecare zi''... Aceleasi lucruri ti le doresc si tie si te astept:)) :11::11: |
Citat:
Multumesc mult emanouela.Aceleasi lucruri ti le doresc si tie.Si foarte frumos canti :)) Gata am suflat:)) :11: |
4 atașament(e)
Draga Alin , din tot sufletul te imbratisez si-ti doresc o zi plina de bucurii .
Tot ce-ti pui in gand sa ti se implineasca ,sa te ocroteasca Domnul toata viata ta , sa ai spor in toate si multa sanatate ! Din toata inima-ti doresc LA MULTI ANI cu zile insorite ! |
Citat:
Multumesc din suflet Sia.Aceleasi lucruri ti le doresc si tie.:11: |
La multi ani, tigerAvalo9!! Sa iti dea Domnul multa sanatate, spor in credinta si pace sufleteasca! :6:
|
scuze de intarziere
La Multi Ani! si din partea mea, draga Alin. :25: Sa-ti dea Domnul sanatate si daruri multe, sa ai parte de cine ti-e drag, sa fii mereu vesel si deschis la suflet, asa cum te-am cunoscut aici pe forum. :1:
|
tot ptr Alin/ tiger
si un dar virtual pentru tine, o imagine feerica din indepartatul Hawaii :25:
http://inlinethumb31.webshots.com/42...600x600Q85.jpg si niste happy birds - la San Diego Zoo: http://inlinethumb05.webshots.com/23...600x600Q85.jpg |
Citat:
Multumesc mult zoridezi,si tie iti doresc la fel.:11: |
Citat:
Multumesc din suflet Mirela.Iti doresc si tie la fel.Superbe imagini si visez si eu la locurile alea.:6::11: |
La multi ani!
La multi si fericiti ani ,Alin!!! sa iti dea Dumnezeu multa sanatate,fericire ,spor in toate si reusite pe toate planurile!!!
|
Andrei19744, La multi ani !!!
4 atașament(e)
La multi ani cu multe impliniri, sanatate si mari bucurii duhovnicesti!
|
|
Pentru Adminul nostru , Adrian
3 atașament(e)
Astazi ,de ziua numelui , iti doresc din toata inima La MULTI ANI binecuvantati de Domnul . Spor in toate si zile senine!
|
Să trăiești dragă Adrian ! ! !
Cele mai frumoase gânduri de bine, liniște și multă sănătate , precum și rod în toate cele de folos ție ! Mulțumim pentru răbdarea de care dai dovadă zi de zi în administrarea acestui forum și nu în ultimul rând pentru efortul depus în actualizarea saitului , ce iată că a dat rodul bine meritat , menținându-se pe primul loc .
|
La multi ani !
Sanatate multa , sa fiti ocrotit de Sfantul Adrian al carui nume il purtati , de Maica Domnului si de toti Sfintii.Dumnezeu, prin marea Lui mila si iubire de oameni,sa va daruiasca in toti anii ce vor urma , acelasi Har al Duhului Sfant, spre implinirea idealurilor crestine si impartasirea lor, noua celor multi, insetati de cuvinte ziditoare de suflete.
|
1 atașament(e)
Sfântul Adrian a cărui pomenire o sărbătorim astăzi să vă ocrotească și să vă sporească darurile.
|
1 atașament(e)
Belsug de daruri de suflet tuturor care isi serbeaza onomastica!
Adrieni si Adriene de pe forum, LA MULTI ANI !!! |
La multi ani pentru cei care poarta numele de Adrian si Natalia, si pentru toti cei casatoriti!
|
La multi ani, "dianadi" !!!
4 atașament(e)
Sa va fie anii sanatosi, bogati in daruri spirituale si bucurii! Pace in suflet si senin in inima!
|
Intru multi ani sa ne traiesti Maria Raluca!!!!!!.. stiu ca ptr tine 8 septembrie este o zi speciala, de dubla sarbatoare, onomastica dar si implinirea minunatei varste de 14 ani.. sa fii sanatoasa, Bunul Dumnezeu sa te aiba mereu in paza Sa.Te imbratisez cu drag si iti daruiesc un mic tortulet virtual:
http://www.ottima.ro/gallery/albums/...l_P1014257.jpg |
Multi ani traiasca!!!
5 atașament(e)
La multi anisori frumosi, cu daruri duhovnicesti, Maria Raluca!
|
La multi ani, "Fiu Risipitor"!
4 atașament(e)
Ani multi, cu bucurii, sanatate si spor duhovnicesc sa adauge Domnul in taina vietii tale!
|
La Mulți Ani : M a r i a R a l u c a ! ! !
Citat:
|
La multi ani, Maria Raluca si Fiul Risipitor! Domnul Sa va aiba in paza Sa!
|
La Multi Ani MariaRaluca si FiuRisipitor, si tuturor Mariilor si celor ce au numele derivat de la acesta
|
Celor ce poarta numele Sfintei Maria le doresc ani sanatosi sufleteste si plini de harul lui Dumnezeu.
|
La multi ani si ptr Fiul Risipitor:
http://www.cofetariilenicola.com/pro...tarie_7065.JPG |
Ora este GMT +3. Ora este acum 12:40:05. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.