La mulți ani și din partea mea atât pentru Lucian, cât și pentru Mara.
Să fiți sănătoși, să aveți parte de iubire, dar mai ales să vă dea Domnul mântuire ! http://felicitari.resursecrestine.ro...UqZ5qljzjx.jpg |
Multumesc
Multumesc tuturor pentru urarile si gandurile voastre bune.
La multi ani ! tuturor ce isi aniverseaza maine onomastica,multa sanatate, |
" ...Bucura-te, ceea ce esti Preacurata, MARIE! "
Iata-ne ajunsi la prima sarbatoare crestina in noul an bisericesc care a inceput la 01 septembrie 2014 - NASTEREA MAICII DOMNULUI!!!
LA MULTI ANI!!! Cu aceasta ocazie doresc tuturor celor care poarta numele Fecioarei Maria multa sanatate, bucurii si tot binele din lume! alaturi de frumoasa rugaciune: " Usa milostivirii deschide-o noua, binecuvantata Nascatoare de Dumnezeu fecioara, ca sa nu pierim noi, cei ce nadajduim intru tine, ci sa ne mantuim prin tine din nevoi, ca tu esti mantuirea neamului crestinesc! AMIN! " |
La multi si binecuvantati ani tuturor!
|
La multi ani tuturor celor care poarta numle Sfintei Fecioare Maria!!!
Multa sanatate, bucurii, impliniri si spor in toate va doresc. |
............
|
Tin să-i urez La multi ani ! colegului "antiecumenism" care astăzi 4 Octombrie împlineste 37 ani. :)
Sănătate si multe împliniri !! Spor în toate cele de folos.. Doamne ajută! |
Pentru doamna Dobrin
|
La mulți ani!
|
Multi ani cu sănătate îti doresc, la acest ceas aniversar, dragă Mihnea !
să-ti dea Domnul multe bunătăti, minte luminată, inimă bună... iar Maica Domnului să te ocrotească mereu ! :53: |
La mulți ani, Mihaela și Mihnea!
Dumnezeu să vă lumineze drumul către El și să îl urmați totdeauna, oricât de greu ar fi uneori, prin harul Lui! |
Multumesc, draga surioara si iubite frate in Cristos. Fie ca Domnul sa va aiba mereu in prietenia Sa!
|
La mulți ani celor ce poartă nume de îngeri!
|
La multi ani, Gabriela8, DobrinM, MihailC, Mihnea, Mihailt si tuturor care purtati numele sfintilor arhangheli!:41::41::41:
|
Citat:
|
Citat:
|
Mulțumesc pentru aducere-aminte și urări, în numele tuturor celor pomeniți și nepomeniți care din "binecuvântate pricini" n-au apucat să mulțumească personal!
|
LA MULTI ANI Mirela!
Din pacate nu am putut sa postez nici o imagine! Cuvintele insa sunt prea putine pentru a-ti transmite gandurile si sentimentele mele. Sa-ti dea bunul si milostivul Dumnezeu tot ce-ti doresti in aceasta viata,:53::6: dar si nemurirea. |
La mulți ani!
Votare ușoară și liniștită!:5: |
La multi ani Mireluta!
Multe bucurii si spor duhovnicesc :53: |
La multi ani Mirela, in caz ca nu ne vedem si pe fb!!!
|
Vă multumesc pentru urări si gândurile bune. Vă doresc asemenea ! :)
|
La multi ani si din partea mea, Mirela!
Multa sanatate si succese in toate. |
Citat:
|
La multi ani, Mirela!
|
Multumesc frumos, Cătălin. :)
|
|
Citat:
Am să-l mai văd odată deseară acasă. Multumesc pentru gândul bun si pentru floricele! :25: |
La multi ani si din partea mea!
http://www.youtube.com/watch?v=uM_Xb...yer_detailpage |
Citat:
|
Cu placere!
|
la multi ani, Mirela!
|
Ad Multos Annos in Christo, cara soror!
|
La mulți ani, Mirela! Să îți dea Domnul sănătate, împlinire în ceea ce binelucrezi, nădejde și mereu frumusețe, pace și tot curcubeul bucuriilor peste tine și peste cei dragi ai tăi.
|
Vă multumesc mult pentru gândurile bune si cuvintele frumoase! :53::8: Asa să dea Domnul, după urările voastre!
|
La Multi Ani. :36:
http://www.youtube.com/watch?v=n81tFwXRZTo |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
"La multi ani" colegului Christian (29). Si la mai mare ! :)
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 10:52:36. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.