Citat:
|
Citat:
|
La multi ani Parascheva16
Pentru ca nu pot sa va las mesaj privat:
Nu vreau decat sa va las un mesaj prin care sa va urez un calduros "LA MLTI ANI", ani cu sanatate si bucurii, ani in care sa acumulati si mai multe experiente, mai multe zambete, mai multe lucruri bune. La multi ani cu sanatate, caci daca este sanatate, se pot face restul lucrurilor. Multi ani inainte sa reusiti sa treceti peste neajunsuri si lucruri negalive, lucruri din care va doresc sa extrageti orice gram de bunatate, experienta si sansa! La multi ani si Dumnezeu sa va lumineze si pe mai departe! |
La multi ani si din partea mea, Parascheva. Sănătate multă si tot ce-ti doresti !
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...8fAiAzZhaDhXuw |
La multi si binecuvantati ani, tuturor!
|
Sărbători fericite si un an nou plin
http://i60.tinypic.com/2vvq14y.jpg de bucurii! |
Să ne împodobim sufletele cu veșmântul bucuriei,
Și să primim pe cel ce dă lumină veșniciei, Hristos Se naște pe pământ, voind a ridica blestemul, Și la înălțimea slavei voiește a ridica pe tot omul. Să alergăm cu gând smerit spre peștera binecuvântată, Și luând în minte smerenia Domnului cea prea minunată, Cu suflete de prunci să slavoslovim taina dumnezeiască, Să aprindem candela inimii și să vedem slava cerească. Magii și păstorii se minunează de Pruncul Cel Preacurat, Care Se poartă în brațele Fecioarei ca Un strălucit Împărat, De îngeri este înconjurat Cel Ce este Raza Tatălui Ceresc, Și lumina mântuirii răsare în tot sufletul omenesc. http://www.crestinortodox.ro/comunit...424/102226.jpg Va doresc sa aveti Craciun Fericit si un An Nou plin de bucurii si impliniri! Sarbatori fericite! |
Sarbatori cu pace si bucurie tuturor!
|
La multi ani!
Va doresc la toti de pe forum Craciun Fericit si an nou cu multe impliniri.
|
Sarbatori fericite, dragilor! sa va aduceti aminte ca sarbatoarea Nasterii Domnului vorbeste despre iubirea lui Dumnezeu pentru om si mai putin despre cadouri, fripturi si tot felul de neajunsuri sufletesti si materiale... E minunat cum in liturghia de maine dimineata se vor uni cerul si pamantul, cei vii cu cei adormiti si se vor spala iar pacatele lumii.
Imi cer iertare celor de pe forum care le-am gresit; imi pare rau, pe de o parte, ca nu am mai avut timpul necesar pentru a mai scrie pe aici... |
Citat:
Ne-a fost dor de tine,ne bucuram ca ai mai zabovit pe aici! |
La multi ani pentru Iubirea aka Clausemi! Multi ani binecuvântati, sănătosi si voiosi !! :53::53:
|
să fii sănătos, voios si la pungă gros
|
La Multi Ani Dragos!
:36: |
Mulțumesc, Doamne ajută!
|
La multi ani,sa ne traiesti(bine)! :)
Multe bucurii de la Domnul! |
La multi ani si din partea mea!
|
Citat:
|
Vă mulțumesc!
|
La multi ani, frate Dragos! Sa ne traiesti si te mantuiesti!
Esti un izvor de umor sanatos, sincer, deseori m-am gindit ca oameni ca tine ar trebuie sa scrie o carte, nu stiu, eventual pentru copii, sau ceva de genul, sa nu ingroape talantul. |
Citat:
|
La multi ani!
|
Dragos iti doresc o aniversare plina de bucurie, pace si credinta si implinirea ei in Lumina Invierii.Fie ca Domnul sa te calauzeasca!
|
Vă mulțumesc din nou tuturor pentru urări.
Mă simt copleșit. Doamne ajută! |
A, păi dacă tot ești copleșit, ține și de la mine una:
La mulți ani și bucurii tot mai adevărate cu fiecare an ce ți-l dăruiește Dumnezeu. |
La Multi Ani.:36:
|
Citat:
Dar ca să fie de post trebuie ca aluatul să fie făcut cu margarină, nu cu unt. Am înteles ca cele din comert asa sunt făcute, deci sunt bune si de post. Aici este o altă retetă, care are si imagini din timpul pregătirii trandafirilor de mere în foietaj : http://www.lalena.ro/136-reteta-Tran...l#.VQD_hOGjvEU Pofta bună! :) |
La mulți ani, Dragoș!
|
Bucurie! Pace vie!
|
Dragoș, Dumnezeu să-ți dea mulți și binecuvântați ani și belșug de har și bucurii în ei, spre biruință în iubirea păcii și mântuire.
|
Citat:
|
Cu intarziere, dar cu cele mai bune doriri
La multi ani, Dragos, si din partea mea! |
Dragos, cu scuze pentru intarziere; m-am tot gandit ca urarea "La multi ani", venita de la un avocat, s-ar putea sa sune putin dubios, asa ca o sa-ti urez un "Pax et bonum" catolic si un "Multa sanatate si fericire" neaos romanesc.
|
Dacă nu zici "cu executare" n-ai făcut nimic!:5:
Mulțumesc tuturor! |
ani frumosi pentru colega noastră scriitoarea Dorina Stoica
La multi ani, scumpă prietenă! Multă sănătate, inspiratie si spor la scris.
... si în tot ce îti doresti tu si mai adânc în sufletul tău! Dumnezeu să-ti ajute si să-ti dea toate cele de folos. Multi ani binecuvântati alături de cei dragi. :53::53: - un dar special pentru tine : http://1.bp.blogspot.com/-j9YUY_iQqp...+Domnului3.jpg |
La mulți ani binecuvântați!
|
La multi ani!
|
Dorina ti-a dat Dumnezeu acest dar,al poeziei si dupa cum spunea cineva ,,poeziile sunt metanii facute cu sufletul". Pe acest forum ai raspandit mereu blandete, bunatate si dragoste pentru oameni. Asa sa-ti ajute Dumnezeu si in continuare !
|
La multi ani si numai bine tuturor.
|
Va multumesc pentru urari, ma bucur ca nu m-ati uitat desi scriu atat de rar aici. Doamne ajuta.:53::53::53:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 14:28:37. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.