@ai2: eu de fapt nu ma gandisem la ce s-a gandit Traditie1,nu vazusem de la inceput ca sunt chiar asa multe erori ; multumesc Traditie1!
ce am vazut eu ?
Citat:
În prealabil postat de ai2
(Post 224840)
In primul rand, doua minute din filmulet sunt pierdute cu prezentarea celui care a facut interviul, si a faptului de articolul clar e autentic mai ales pentru ca asa spune povestitorul.
|
sa inteleg ca adevarul se calculeaza dupa numarul minutelor?asta e ceva nou! daca introducerea era de 37 de secunde si 88 de sutimi ai fi considerat ca spune adevarul ,dar asa ,daca sunt 2 minute ,cu siguranta minte,nu-i asa? argumentul timpului ar trebui adaugat la "logical fallacies",nu ? fa si tu un tabel sa stim in ce interval de timp se incadreaza adevarul
Citat:
(Post 224840)
Ce relevanta o fi avand ca reporterul a predat engleza zau ca nu-mi dau seama. Probabil n-o fi facut greseli de ortografie.
|
prin afirmatia aceasta tu spui despre propriul tau mesaj ca nu are relevanta caci tu esti doar un anonim pe un forum(nici macar un profesor de engleza, la vedere) . nu stiu de ce mai scrii ,daca insinuezi ca ce scrii tu nu are relevanta...
Citat:
(Post 224840)
Dupa care, intervine biologul care evident e anonim. E totusi de inteles de ce nu vrea sa afle lumea cum il cheama. Ce nu e deloc usor de inteles este de ce da un argument din categoria "parerea mea".
|
asta-i argument din categoria "parerea mea "(ai2-anonim pe un forum) e adevarul , pe cand "parerea ta"(un biolog anonim pe youtube) e doar o "parere"-si pentru a fi mai credibil faci si erori grosiere de logica,nu?
Citat:
(Post 224840)
In plus "uita-te in jur sa vezi ca ....." nu este o exprimare de om de stiinta. Poate de profesor de engleza?!
|
ar fi fost exprimare de om de stiinta daca aproba evolutionismului ,este?
"exprimare de om de stiinta"(?) ,oare cum s-o "exprima" un om de stiinta cand vrea sa cumpere o pizza ?dar un profesor de engleza?
Citat:
(Post 224840)
Oamenii de stiinta nu folosesc juramintele ci probele.
|
unde sunt probele ca un animal se transforma in alt animal ? unde sunt probele bigbang-ului
unde sunt probele ca materia nevie se poate transforma in organism viu ?
am spus PROBELE ,nu ipoteze si carpeli si "deductii" savante ,ca sa se "potriveasca" povestii evolutionismului .
Citat:
(Post 224840)
Cat despre pretentia ca un calculator sa reproduca o secventa ADN, asta arata gradul de ignoranta al celui care a scris acel pasaj.
|
totusi ala a facut mai putine erori de logica decat tine ,ma intreb pe cine sa cred ? ai comis-o si acum ,neintelegand o analogie simpla -simpla, ADN-ul e ca o "carte scrisa",are la baza hartia si cerneala(elementele chimice constitutive) ,elemente FARA INTELIGENTA, dar pe care e "scrisa" INFORMATIA INTELIGENTA( miliardele de comenzi si reactii de o precizie mai presus de inteligenta noastra) ; daca ii dai o carte unei gaini ,probabil ea vede gandaci (literele,cerneala ), daca ii dai unei capre ,probabil vede scoarta de copac(hartia) cam asa sunt si evolutionistii ,ei nu vad o inteligenta (ideile cartii) ci vad doar o combinatie intre hartie si cerneala...combinarea lor e ceva intamplator...si nu exprima nimic.si se mai cred inteligenti...