![]() |
Ce frumos, sa ai ziua de nastere la lasatul postului.
Domnul sa te bucure!!!:53::79: |
Urare...
:53:[SIZE=3][COLOR=red]La multi ani,implinire sufleteasca si mantuire!:53:[/COLOR][/SIZE]
|
Va multumesc din sufletelul meu mare ,frati si surori in Domnul, pentru caldele urari ce mi le-ati facut. Va multumesc pentru flori, pentru torturi, mai ales-sunt mare "degustatoare":3:. Va multumesc ca ma faceti sa ma simt ca intr-o familie ,aici pe forum. Mii de scuze ca nu am putut sa va raspund ieri. Doamne ajuta
|
Cu mii de scuze pentru intârziere ! ! !
Citat:
:36: |
OOOOOOOOOO, multumesc Cristian, si inca o data multumesc tuturor. Gestul conteaza pentru mine
|
Draga Tia,
3 atașament(e)
Doresc sa aveti parte de bucurii in viata si in tot cea ce faceti sa aveti binecuvantare de la Dumnezeu.La multi ani!.Va ureaza cu mult drag Cristian.
|
Vaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiii ce dragut. Multumesc. Ma simt ca o printesa din povesti care sarbatoreste cate 3 zile si cate 3nopti.Eu am inceput de Duminica,si azi e marti.
|
Felicitari din suflet !
Draga mistefania, in primul rand bine ai venit pe forum !
Am zarit ca esti trecuta la aniversarea zilei de nastere si vreau sa-ti doresc din suflet, multa sanatate, bucurii duhovnicesti, bafta la examene tie si sotului tau si sa ai parte numai de bucurii ! LA MULTI ANI ! :53::53::53: cu mult drag, icamilin |
LA MULTI ANI! Dumnezeu sa iti dea tot ce ai nevoie in viata asta, sa te ajute sa mergi mereu pe calea cea dreapta, iar la final sa te astepte o cununa...
Multa sanatate si fericire. :53: |
La Multi Ani mistefania,eu iti doresc sa ai mereu un cer senin deasupra vietii,multa sanatate
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 05:20:41. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.