![]() |
Citat:
|
Aha, asta era...
Depozitarul Duhului Sfant nu este un om singur ci a fost de-a lungul secolelor si este si astazi Biserica. Miscarea Penticostala a inceput la Pentecost in urma cu 2000 de ani. Ea s-a manifestat cu mai multa sau mai putina intensitate de-a lungul secolelor si se manifesta si astazi tot la fel. Miscarea Duhului Sfant in nici un caz nu apartine in exclusivitate Bisericii Penticostale ci se manifesta oriunde exista interes, curatie morala, cautare sincera lui Dumnezeu si a lucrarilor Lui. |
Citat:
|
Citat:
Biblia spune doar atat: „vorbeau în limbi”. Eu as zice sa ramanem la ce este scris. Citat:
Tu cunosti toate limbile pamantene si i-ai ascultat pe toti cei care vorbesc in limbi si ai ajuns la concluzia ca... vorbesc in limbi nepamantene? Eu cred ca vorbesc in limbi foarte pamantene. Citat:
Dar incearca te rog sa folosesti limba romana. Sa inteleaga si ceilalti forumisti... |
Citat:
|
Citat:
"Și s-au umplut toți de Duhul Sfânt și au început să vorbească în alte limbi, precum le dădea lor Duhul a grăi. Și erau în Ierusalim locuitori iudei, bărbați cucernici, din toate neamurile care sunt sub cer. Și iscându-se vuietul acela, s-a adunat mulțimea și s-a tulburat, căci fiecare îi auzea pe ei VORBIN IN LIMBA SA. Și erau uimiți toți și se minunau zicând: Iată, nu sunt aceștia care vorbesc toți galileieni? Și cum auzim noi fiecare limba noastră, în care ne-am născut? Parți și mezi și elamiți și cei ce locuiesc în Mesopotamia, în Iudeea și în Capadocia, în Pont și în Asia, În Frigia și în Pamfilia, în Egipt și în părțile Libiei cea de lângă Cirene, și romani în treacăt, iudei și prozeliți, Cretani și arabi, îi auzim pe ei vorbind în limbile noastre despre faptele minunate ale lui Dumnezeu! Și toți erau uimiți și nu se dumireau, zicând unul către altul: Ce va să fie aceasta? " Vezi prietene, Biblia ne spune in ce limbi vorbeau primii crestini, cum zici tu ca nu se stie in ce limbi s-a vorbit atunci? Pe cand voi acum... |
Citat:
|
Citat:
De fapt, este chiar recomandat ca cei care au dobandit Duhul Sfant sa ramana in bisericile lor pentru a fi acolo sare si lumina. Adica a influenta pozitiv. |
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 01:04:58. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.