Citat:
|
Citat:
Eu am recunoscut ca am fost surprinsa, insa nu din cauza unor exteriorizari iesite din comun ale oamenilor,pentru ca n-au existat asa ceva, problema mea a fost cu preotul :) Altii au spus asta cand s-a discutat, nu eu. Comentariul meu de atunci a fost: Citat:
|
Citat:
Si la penticostali intalnim lucruri socante, insa in ceea ce priveste carismaticii trebuie sa fii orb spiritual si sa nu-ti dai seama ca este lucrarea demonilor 100% ! |
|
Si tot aici, daca imi este permis, as dori sa reliefez in cateva cuvinte modalitatea/reteta folosita de penticostali, felul in care depun efort sa ajunga la ceea ce ei numesc "vorbire in limbi", care este o contrafacere grosolana a darului biblic, prin urmare, iata ce se intampla la acele "sedinte" de staruire: in timpul noptii mai ales (cand mintea este obosita de nesomn), incep niste repetitii stranii ale unuia si aceluiasi cuvant, toti in cor (exact cum yoghinii rostesc acele mantre secrete), rostind, de la adunare la adunare, "glorie" sau "slava" ba chiar "sange", sau "botez". Ce as vrea sa adaug este faptul ca modifica in timp frecventa ritmica cu care rostesc acest cuvant, adica daca la inceput este normal, cu timpul, repeta din ce in ce mai repede, si sunt pusi sa faca asta de lucratorii care umbla de la unul la altul, vorbind in urechi la fiecare. Este o chestie tehnica, rostind acelasi cuvant, mult timp (ore in sir), mintea se blocheaza si in felul asta ei nu mai pot controla ce spun, lasandu-se in voia duhurilor necurate care intra in ei. Aceste duhuri le dau si acel tremurat caracteristic penticostalilor, dar mai ales carismaticilor, care prezinta si alte fenomene, mai bizare (cad pe spate, in stare de inconstienta).
Nu va inselati, penticostalii de pe acest forum, si de pe altele, asa au facut si astazi ei vin cu superioritate, cu ingamfare sa explice Scripturile unora care traiesc in smerire cu Domnul. Si ei stiu foarte bine ce exercitii tehnice au facut, ca sa poata vorbi in limbi (bolborosi). Intrebati-l pe "penticostal" ,daca mai are o urma de bun simt in el, va recunoaste! Desi Domnul a spus ca rugaciunea sa nu fie facuta in felul paganilor, cu repetarea inutila a unor cuvinte, totusi ei asa procedeaza, nesocotind Scripturile! Nu mai postez versetul, ca se stie de toata lumea! |
Citat:
|
Citat:
Credeti ca fenomenul carismatic din Romania este diferit de cel din Occident? pai nu de acolo l-au importat romanii? in Romania sunt foarte multe "centre" care toate au profil carismatic. Chiar daca lucratorii romani nu au atata "putere" totusi foarte des vin invitati din Occident, care au duhuri puternice si arunca pe spate. La o simpla atingere cu podul palmei! |
Pai spuneti asa sa priceapa oamenii :) Va referiti la evenimentul acela de pe stadion, auzisem ceva de el.
http://www.youtube.com/watch?v=KZc6lK9_P9A http://www.youtube.com/watch?v=8euEX...eature=related E clar, am o problema cu predicatorii penticostali romani (vedeti translatorul) Se pare ca nu toti au gustat spectacolul: Citat:
|
Citat:
Daca tu (sau altcineva) erai un colonel in armata romana venit musafir neanuntat in casa prietenului tau, sutasul Corneliu si ai fi vazut vreo 4-5 evrei deoparte si vreo 30 de romani care vorbeau toti deodata in niste limbi ciudate... cam ce ai fi zis despre ei? Fa te rog un efort si empatizeaza cu un astfel de musafir ipotetic. Citat:
Încă pe când Petru vorbea aceste cuvinte, Duhul Sfânt a căzut peste toți cei care ascultau cuvântul. Iar credincioșii tăiați împrejur, care veniseră cu Petru, au rămas uimiți pentru că darul Duhului Sfânt s-a revărsat și peste neamuri. Căci îi auzeau pe ei vorbind în limbi și slăvind pe Dumnezeu. La fel s-a intamplat si in Ierusalim si in Efes. Se pare ca toti deodata slaveau faptele minunate ale lui Dumnezeu. Citat:
Citat:
Acum, chiar normali nu suntem niciunul dintre noi...:) „Toti sunt normali pana ajungi sa ii cunosti” zicea cineva. Citat:
Cand cineva depaseste decibelii este abordat personal si sfatuit. Uneori s-a spus public: „sa ne rugam in asa fel incat si cel de langa noi sa se poata ruga”. Citat:
Citat:
Oamenii sunt diferiti si percep diferit evenimentele. Unii vad dincolo de galagie, ravna, viata, fervoare religioasa. Acesta este unul din beneficiile diversitatii: oamenii au posibilitatea alegerii. |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 06:28:37. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.