![]() |
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
Citat:
sunt judecatii de valoare... Citat:
Citat:
sa decida o majoritate.I se spune dictatura. |
Citat:
Voi vă agățați cu disperare de orele de religie și inventați orice pretext pentru a mai lovi în credință. Ce treabă mai aveți cu orele de religie pe care le frecventează alți copii și nu ai voștri, eu nu pot să ințeleg. |
Citat:
Nu o mai dați înainte cu ATEII căci nu ATEII sunt împotriva orelor de religie. Am fost botezat ca și Creștin Ortodox într-o biserică ortodoxă, mi-am botezat copilul într-o biserică ortodoxă și m-am cununat creștinește într-o biserică ortodoxă, asta nu înseamnă că nu am dreptul să critic dogmele bisericii ortodoxe dacă eu consider că acestea sunt în contradicție cu cele prpovăduite de Mântuitorul Iisus ! Cred în Dumnezeu mai mult decât 90% dintre mai marii BOR! |
Citat:
Citat:
o contradictie, aia este un mintea ta.Se numeste impresie. Citat:
Impresia.:65: |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
2. Copilul a început să facă ore de religie fără acordul meu scris, abia săptămâna aceasta, după ce au fost declarate neconstituționale am primit o cerere tip în care să-mi exprim acordul. 3. Chiar ș-așa ... trebuie să-mi dau acordul pentru a nu-mi lăsa copilul nesupravegheat o oră în timpul școlii pentru că 60% dintre părinți nu au tupeul să spună ceea ce gândesc pentru că se tem că vor fi discriminați. 4. Mai citiți Evengheliile înaite de a spune că dogmele Bisericii Ortodoxe sunt învățăturile lui Iisus Iisus nu a propovăduit: Comerțul în incinta bisericii, închinarea la icoane, evaziunea fiscală, zgârcenia, goana după aur (bani), ura față de aproape, șantajul etc. |
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Sa inteleg ca tu la serviciu esti platit in nasturi. |
Citat:
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 17:58:51. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.