![]() |
Citat:
|
Topicul a plecat de la un aspect ce viza neconstitutionalitatea, daca am inteles bine, cu relevanta in ceea ce priveste modalitatea inscrierii la ora de religie.Conform ultimelor statistici, au fost date la tv, numarul copiilor inscrisi la ora de religie, pana in acest moment,este covarsitor.Prin urmare situatia este mai mult decat clara, chiar si in contextul noilor prevederi.Caz inchis :)
|
Adică_cu executare.
|
Wow ! Aproape 90 % au depus cereri. E extraordinara reactia parintilor, nu ma asteptam la asta.
Moare Cernea de oftica in noaptea asta. :71: |
Se consolează cu Moise.
|
Daca Moise a ratacit 40 de ani prin desert atunci exista o speranta si pentru Moise asta noul. :71:
|
|
Citat:
lui pana la urma.:71: |
Citat:
|
Concluzie:
Deși înainte de a mă înscrie în acest forum luasem decizia de a permite copilului să participe la oara de religie, cu toate că acesta nu își dorea acest lucru, cercetând mai în amănunt istoria Ortodoxiei care nu a participat la formarea poporului român, care ar fi vorbit limba rusă în cazul acesta, precum și datorită faptului că Biserica Ortodoxă Română subvenționează, folosind și o parte a banilor mei (de care dispune fără acordul meu) o comunitate ce pângărește locul în care și-a găsit refugiu în vreme de restriște Maica Domnului am decis că nu este cazul să oblig copilul să asculte niște aberații timp de 50 de minute pe săptămână.
Vă mulțumesc pentru faptul că m-ați ajutat să iau această înțeleaptă decizie! Amin |
Ora este GMT +3. Ora este acum 03:22:37. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.