Evolutionismul-religia care pregateste venirea antihristului!
Am vazut multe dialoguri intre crestini si atei ,majoritatea sunt doar pierdere de vreme si consum de energie inutil ;am spus ...majoritatea ...dar nu chiar toate (dialogurile) sunt inutile, caci poate ca mai exista si oameni (majoritatea tineri si foarte tineri) care sunt sinceri si inocenti si au cazut in plasa ateilor, fiind foarte sugestionabili si trecand prin perioada critica a adolescentei ,cu schimbarile , dramele si complexele ei .
De fapt totul e foarte simplu ,daca veti observa cu atentie aceasta poveste a evolutionismului nu are nici macar o dovada ,totul e o tesatura de erori si de interpretari tendentioase ;NICI MACAR O DOVADA ! intrebarea este: de ce are acest "succes" ? Simplu !Aceasta teorie este finantata de stat si se preda ca "stiinta" ,desi nu are nici o dovada in sprijinul ei.Copiilor care li se preda asa ceva in scoala ,avand in vedere ca nu au discernamant ,inghit tot ce li se preda ,mintea lor tanara retine aceste "povesti stiintifico-fantastice" si cresc cu aceasta idee ; cand vor ajunge mari vor reactiona asa cum vedeti ca reactioneaza toti ateii ( agresiv ,injurios, dispretuitor ) de ce reactioneaza astfel ? pai daca au crescut de mici cu aceasta idee,a fost picurata iar si iar ,in mintile lor prin scoala si media ea a devenit " adevar" pentru ei si oricine nu crede ca ei sunt:"prosti ,nu inteleg evolutia ,sunt idioti ,etc." ; ati vazut agresivitatea lor? asta e darul evolutiei pentru om :ura si rautatea; Kent Hovind ,care a fost timp de 15 ani profesor de stiinte, a ucis si ingropat evolutionismul intr-un mod magistral ; nemastiind cum sa-l mai contreze ,i-au fabricat un proces si l-au inchis ,dar din fericire au ramas filmele sale extraordinare in care ,cu mijloacele stiintei ,demonteaza surubel cu surubel mascota evolutionismului aveti mai jos niste linkuri in engleza (primele 4 linkuri au cam acelasi continut ,alegeti in functie de viteza de download ) http://mediaset.sdasofia.org/MEDIA%2...eto%2Fenglish/ http://62.204.132.106/dataup/ind-new...ind%2Fenglish/ http://93.152.176.62/dataup/ind-new....ind%2Fenglish/ http://93.152.176.62/dataup/ind-new....ind%2Fenglish/ http://www.3bible.com/kenthovind.php puteti sa vedeti si pe net cu cata salbaticie si rautate, s-au facut situri speciale sa-l discrediteze pe Kent Hovind -->asta-i semnul ca le-a dat pe fata povestile despre evolutionism ,a ridicat busteanul sub care se aflau gandacii minciunilor evolutioniste ,i-a deranjat , si acum au iesit la atac :) ; Cu aceste filme puteti ,foarte simplu , contra orice ateist de pe planeta Pamant ,dar e mai practic sa va rugati pentru ei....decat sa va pierdeti timpul si energia in dialoguri sterile... |
Evolutionismul nu intra in contradictie cu religia crestina...
Am mai spus-o si am sa o mai spun cat ma tin gura si degetele care bat aici pe taste).... |
cred acelasi lucru
Daca studiezi atent, evolutismul nu exclude lucrarea domnului..si invers..cred mai degraba ca ideea este prost inteleasa atat de o parte din crestini cat mai ales de ateii care vad in ia o confirmare a ideilor lor obtuze
|
Citat:
Esti asa de sigur ca nu exista nici o dovada? De unde stii? Ai cautat informatii obiective in acest domeniu? Eu am cautat. Ce am aflat? Ca exista mult mai mult decat o singura dovada. Depozitele muzeelor de profil si ale paleontologilor sunt ticsite cu milioane fosile care reprezinta tot atatea doveti pro evolutie. Kent Hovind a fost criticat pana si de creationisti. Si de cei care cred ca pamantul este tanar si de cei care il cred mai vechi de 7000 de ani. Acestia declarand ca multe dintre argumentele lui sunt invalide. Cat despre condamnarea lui ... unde vezi tu inscenarea? A fost arestat pentru evaziune fiscala. A mintit in ce priveste afacerile si proprietatile lui, pentru a ocoli fiscul si a nu plati impozitele datorate. Nu stii ca Fiscul este una dintre cele mai de temut institutii din America? Iar daca ai calcat pe bec, nu te iarta, indiferent cine ai fi? Si pana la urma ce exemplu de gandire ne dai tu? Pe unul care isi spune "ministru al lui Dumnezeu"? |
@flying (spaghetti monster)
Nu realizezi ca tot ce spui se aplica de minune crestinismului care este predat inca din clasele mici? Ca sa nu mai spun de partea cu dovezile. Ia vino tu cu niscaiva argumente impotriva evolutionismului sa vezi cum de fapt sunt aberatii care n-au legatura cu evolutia. Eu n-o sa-mi pierd vremea crescand traficul prin download-uri de filme cu mare succes la crestini. PS din titlul topicului arati ca nu stii nici ce-i ala evolutionism, nici ce-i aia religie. |
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
cand au vazut ca se ingroasa gluma au inceput sa "complice " lucrurile ca sa nu mai fie asa simplu de combatut : cu ERVs si alte dovezi "sigure" ; sunt asa de patetici ...ei si cei ce cred in balivernele lor ; a nu se confunda stiinta operationala(care produce calculatorul,avionul, tirbusonul) cu "stiinta" ipotezelor stintifico-fantastice cu dovezi 0 |
sfat
Flying, nu te mai agita.. nu discuti cu crestini. (Pentru atei evolutionismul este chiar necesar.)
|
Citat:
Nu tot stiinta? Unul dintre cele mai celebre cazuri este Omul din Piltdown. Cine a demonstrat ca era o inselatorie? Cine a dovedit ca maxilarul era de urangutan? Nu tot stiinta? Nu erau oare aceiasi cercetatori care afirmau si au afirmat in continuare ca teoria evolutiei este adevarata? |
Citat:
|
Citat:
De asemenea, fabricarea vaccinurilor si a antibioticelor, selectia artificiala, algoritmii evolutionari, strategiile evolutionare si viata artificiala (ca tot vorbeai de calculator), se bazeaza, printre altele, pe stiinta numita evolutie. Aceasta insa nu se poate numi operationala doar pentru ca e in contradictie cu o anumita credinta. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 17:22:26. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.