Citat:
Citat:
L.E. Si ca tot mi-am adus aminte, daca Hitler era atat de mare fan Darwin si anti - crestin in acelasi timp, de ce pe lista cu cartile interzise in timpul regimului sau se aflau cartile care tratau t.e. si cele care puneau la indoiala crestinismul? |
salut,dumitru73
Citat:
curat PARADOX. si unde stiinta nu stie sa raspunda,io nu consider un fals. cunoastem si stim in parte |
Citat:
Inca astept exemplele de boli incurabile care ar fi putut fi evitate daca se respectau regulile biblice. |
Citat:
sida sinu, mai bine zis insignifianta sida sau hiv |
Evolutionismul nu pregateste venirea numanuia.... ofofofofof:29:
|
Citat:
Citat:
Te rog sa faci o comparatie intre numarul de oameni care mureau de SIDA la inceptutul anilor '90 si situatia din prezent. Si cand vei afla ca numarul e mult mai mic in prezent, intreaba-te: se datoreaza asta cercetarilor stiintifice asupra bolii, sau vreunui popa? (de orice religie ar fi el). |
Citat:
Isaac Newton se vedea ca un baietel ce se joaca, pe malul oceanului, cu pietricele si scoici, in timp ce in fata lui se deschidea oceanul adevarului, necunoscut lui. Este clar ca, in ziua de azi, am trecut de faza cu pietricelele. Am inceput sa cercatam acest ocean al adevarului . Dar, inca nu ne-am departat prea tare de tarm. Stiinta recunoate ... cunoaste mult, foarte mult, dar ce ii este, deocamdata, necunoscut este si mai mult. |
Citat:
Au avut nesansa, ca in primii ani de viata, anii '80 - inceputul anilor '90, sa aiba nevoie de spitalizare. Si mai ales, au avut nevoie de transfuzii, injectii. Asta este marele lor pacat, din cauza caruia s-au imbolnavit. |
Citat:
2. Și El, răspunzând, le-a zis: Credeți, oare, că acești galileieni au fost ei mai păcătoși decât toți galileienii, fiindcă au suferit aceasta? 3. Nu! zic vouă; dar dacă nu vă veți pocăi, toți veți pieri la fel. 4. Sau acei optsprezece inși, peste care s-a surpat turnul în Siloam și i-a ucis, gândiți, oare, că ei au fost mai păcătoși decât toți oamenii care locuiau în Ierusalim? 5. Nu! zic vouă; dar de nu vă veți pocăi, toți veți pieri la fel. " Luca 13,1-5 |
salut,dumitru73
Citat:
cauzele hiv-sida? |
Ora este GMT +3. Ora este acum 10:28:35. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.