catalin2 |
11.03.2013 20:32:31 |
Citat:
În prealabil postat de t4ilgunn3r
(Post 509116)
Asa de tare contrazice stiinta orice evolutionism incat acesta se preda, ca un capitol al specializarii Biologie, la toate univesitatile serioase. Stiu si "motivul": conspiratia oamenilor de stiinta (pesemne pusi de Satana).
Desigur, la Creationist Institute se crede altceva, inclusiv ca Pamantul are 6000 de ani. Da-mi si mie niste argumente de-ale tale proprii, care nu sunt combatute, cu lux de amanunte, pe http://www.talkorigins.org/
|
Nu am zis ca nu se preda si ca nu e acceptata teoria de oamenii de stiinta, doar ca e contrazisa tot de stiinta si de descoperirile din ultimii ani. Si pentru ca nu exista alta decat cea din Biblie ramane asta asa gresita cum e, multi oameni de stiinta sunt atei sau cred in evolutionismul teist.
De exemplu, scriam in ultimele mesaje, ca cea mai cunoscuta fosila intermediara e pe cale sa fie clasata, pentru ca in ultimii ani s-au descoperit fosile de dinozauri care aveau pene si chiar cioc. Nu erau pasari si nu zburau, foloseau aripile ca sa planeze.
Oricum erau insuficiente fosile intermediare, singurele care pot arata ca a existat in trecut o evolutie.
Iar in przent genetica arata ca e imposibila o transformare radicala a speciilor complexe, doar rasele se pot forma, speciile animale nu si nu se pot imperechea. Sunt posibile doar mutatii ale genelor sau cromozomilor, mutatiile necesare transformarii speciilor, cele genomice, sunt letale la animale. Doar la plante sunt posibile hibridizari.
|