Citat:
In Rai sunt mai multe locasuri. Vedeti-va de ortodoxie si, mai ales, de ortopraxie si veti fi repartizat in locasul ortodox. Dar daca nu veti mai putea de grija altora si nu veti fi cu bagare de seama aspra dumneavoastra insiva, s-ar putea sa fiti respins si pana si la usa penticostalilor. |
Citat:
Inteleg ca tu si cu tovarasul Stefan ati citit despre Pentecost (evenimentul cel mai important) si considerati ca nu mai are rost sa va mai obositi sa cititi si despre celelalte pasaje privitoare la Duhul Sfant. Nici despre lucrarea din Efes, nici despre Cezareea, nici despre Corint. Nici despre darul talmacirii limbilor... Pot intelege ca va este lene sa cititi dar faptul ca mai si ironizati cand nu cunoasteti...hm, nu suna bine. Ia mergeti voi frumos, frumusel, puneti mana pe Carte si cititi pasajele recomandate. Daca vreti sa spuneti ceva coerent. Nu limbi martiene gen: Citat:
|
Evadarea din iad: http://www.scribd.com/doc/16409335/Evadarea-Din-Iad
|
Citat:
Sa renunte acest individ la nick-ul de "penticostal", pentru ca nu are harul de a vorbi in limbi ca la Penticosta, este un impostor! si un uzurpator! |
Citat:
Orice spune papa, e foarte bine, nu??? va fereste papa de duhurile rele, va lasati credinta pe mana lui, nu-i asa??? nu trebuie sa mai ganditi personal, va insusiti ceea ce va ofera papa! asta e o mentalitate infantila. |
Citat:
Asta nu inseamna ca va voi permite sa utilizati orice invective la adresa mea. Puteti scrie la adresa penticostalilor toate nazdravaniile care va trec minte dar am rugamintea sa va filtrati putin postarile cand scrieti despre mine. Multumesc frumos. |
:) O face special pentru a atrage atentia. Ca si copiii care fac boacane ca sa ii observe parintii.
Spunea ca s-a insurat recent, asa ca nu stiu de ce se simte inca nebagat in seama. Probabil are o sotie imaginara. Asta e viata, draga profetule...o imensa singuratate. Iar tu faci tot ce poti ca sa o adancesti. Pacat... |
Citat:
|
eu trebuie sa fac tot ce pot pentru ca stiu ca in bisericile penticostale este diavolul! trebuie facut totul pentru ca duhurile rele sa fie demascate! si poate cativa vor iesi din aceasta cursa! - 2 Tim 2:26
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 20:29:12. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.