Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Aniversari membri forum (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=4929)

ory 09.07.2009 11:53:23

La multi ani !, eea...sa-ti dea Bunul Dumnezeu sanatate ca sa-ti cresti puiutii, fiindca ei sunt bucuria ta , alaturi de frumusetea nadejdii spre Mantuire.

eea 09.07.2009 12:14:37

Va multumesc din suflet..mi-au dat lacrimile cand am vazut ca v-ati gandit si la mine...
Din pacate anul acesta bucuria aniversarii mi-a fost umbrita de moartea tatalui meu,la numai 47 de ani...sambata a fost inmormantarea iar astazi a implinit 9 zile de cand nu mai e ...viata merge insa mai departe si singurul lucru care imi ramane de facut este sa-l pomenesc mereu la Sfanta Liturghie asa cum spune una din cele 10 porunci: ,,cinsteste pe tatal tau si pe mama ta"..atat cat acestia traiesc dar mai ales dupa moarte...
Va multumesc inca o data....desi poate nu vom avea ocazia sa ne intalnim niciodata..in suflet va simt pe multi aproape...

anastasia2008 09.07.2009 12:55:27

Dumnezeu sa-l ierte. Sunt alaturi de tine. Stiu cum e sa-ti pierzi tatal. E ingrozitor, mai ales ca tatal tau era atat de tanar. Dumnezeu sa-l aseze in acelasi loc cu dreptii.

LapetiteMoc 09.07.2009 14:29:01

Condoleante

Citat:

În prealabil postat de eea (Post 151504)
Va multumesc din suflet..mi-au dat lacrimile cand am vazut ca v-ati gandit si la mine...
Din pacate anul acesta bucuria aniversarii mi-a fost umbrita de moartea tatalui meu,la numai 47 de ani...sambata a fost inmormantarea iar astazi a implinit 9 zile de cand nu mai e ...viata merge insa mai departe si singurul lucru care imi ramane de facut este sa-l pomenesc mereu la Sfanta Liturghie asa cum spune una din cele 10 porunci: ,,cinsteste pe tatal tau si pe mama ta"..atat cat acestia traiesc dar mai ales dupa moarte...
Va multumesc inca o data....desi poate nu vom avea ocazia sa ne intalnim niciodata..in suflet va simt pe multi aproape...

Ohhh, ce tanar! Dumnezeu sa-l ierte si sa-l aiba-n sfanta paza lui.
Taticul meu a murit cand avea 42 de ani! Si au trecut multi, multi, tare multi ani de-atunci! Ii simt mormantul sapat direct in sufletul meu, il port cu mine in fiecare clipa!

Domnul sa te intareasca!

MarinaAlca 09.07.2009 15:09:32

Citat:

Din pacate anul acesta bucuria aniversarii mi-a fost umbrita de moartea tatalui meu,la numai 47 de ani...sambata a fost inmormantarea iar astazi a implinit 9 zile de cand nu mai e ...

Dumnezeu sa il odihneasca in pace draga Andreea!
Iti simt durerea ... peste putin timp va fi si ziua mea, prima zi de nastere fara tata!!!!Nici nu vreau sa ma gandesc cata tristete va cuprinde sufletul meu ... acum insa, se cuvine sa ne bucuram ptr aceasta zi minunata de 9 iulie, in care implinesti o varsta atat de frumoasa...
inca o data LA MULTI ANI !!!!!!
Si fiindca mai mult ca sigur iti plac dulciurile,am dat o fuga cu Cristiboss56 pana la cofetarie si ti-am comandat un "mic" tortulet:
http://www.anastyl.ro/images/main_photo.jpg

Hartford 09.07.2009 16:16:12

Citat:

Dumnezeu sa-l odihneasca pe tatal tau eea si sa-l puna in rind cu dreptii.+
La multi ani de ziua ta sa te intareasca Domnul in toate ca sa-ti cresti copii cu dragoste. Iti daruiesc un buchet de flori de vara si un zimbet cu toata inima.

http://s7d2.scene7.com/is/image/Tele...ayer=2&opac=55

sia 09.07.2009 16:26:11

1 atașament(e)
Andreea , te imbratisez din tot sufletul si-ti doresc LA MULTI ANI cu sanatate si multe realizari impreuna cu familia ta ..
Domnul sa va ocroteasca .

Dumnezeu sa-l ierte pe taticul tau .grea-i despartirea ,nu conteaza varsta ..despartirea-i tot atat de grea , tatal meu avea 78 de ani , l-am inmormantat acum un an si sapte luni ..chiar de ziua lui de nastere ..Dumnezeu sa-i odihneasca!

sia 13.07.2009 00:52:19

[COLOR=purple]La multi ani[/COLOR] cu sanatate [COLOR=purple]Ovidiu[/COLOR] si tot ce-ti doresti tu in viata sa se implineasca ! :53::53::53:

LapetiteMoc 13.07.2009 03:36:18

La multi ani!

3 atașament(e)
Ovidiu, ani frumosi, sanatosi, cu binecuvantari alese!

nutzy 13.07.2009 08:03:28

La multi ani!

La multi ani cu sanatate,sa iti dea domnul tot ce doresti ,zile senine si fericire ,la multi ani ,sa traiesti!!!!!!!!!!!

Ora este GMT +3. Ora este acum 11:06:04.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.