chiar daca e cu intarziere,eu iti zic LA MULTI ANI,Mary20!
|
LA MULTI ANI, Makaveli! Ce varsta frumoasa! Succes in toate!
|
Azi TALUTA implineste 33 de ani,varsta lui HRISTOS,si e VINERI
|
La multi ani YASMINA pentru maine!
|
Voi de unde știți când e ziua cuiva?
|
salut,camy_d
Citat:
|
Citat:
Multumesc,multumesc din suflet! |
1 atașament(e)
La multi ani , Yasmina ! Sa fii sanatoasa si cu drag de viata !
|
La multi ani cu bucurie si multa sanatate, si din partea mea, pentru Yasmina. Sa-ti dea Domnul numai bunatati! :25:
http://www.fabiovisentin.com/photogr...02751_high.jpg |
dragi prieteni
Multumesc dragii mei prieteni virtuali,mi-ati facut o surpriza foarte frumoasa :)
Florile sunt daruri de la Dumnezeu pe care le iubesc f tare!!! |
salut,yasmina
inca un trandafir adaugat la buchetul vietii tale.ma bucur ptr.el si de aceea
iti doresc sanatate si intelepciune,un LA MULTI ANI din toata inima si dragoste si fericire alaturi de cei dragi tie. |
La Multi Ani Yasmina ! ! !
3 atașament(e)
Sanatate multa , bucurii si numai impliniri sa ai parte , iar drumul spre Mantuire sa-ti fie cat mai drept cu putinta ! Multi ani , suflet bun !:6:
|
La Multi Ani,Yasmina draga,sa fii binecuvantata si noul an in care pasesti sa iti aduca zile cu soare pline de pace,iubire si implinirea tuturor celor de folos pentru tine!
http://i44.photobucket.com/albums/f4...l-birthday.jpg |
La multi ani, Yasmina, cu sanatate si bucurii!
|
La multi ani, Yasmina! Multa sanatate si mantuire iti doresc!
|
La Multi Ani Yasmina !
Mult spor in tot ce faci!DUMNEZEU-sa reverse asupra ta,tot ce este mai bun si frumos pe acest pamant!
|
La multi ani.Spor duhovnicesc,iar urcusul pe scara Raiului sa iti fie lin si presarat cu bucuriile Duhului Sfant
|
La multi ani Yasmina!
|
La multi ani ! lacrimi
La Multi Ani si fericire! Iti doresc multa pace, sanatate, doar lacrimi de bucurie sa ai, dragoste si iubire. Domnul sa te aiba in paza.
|
Lma
La Multi Ani ,Lacrimi!
Sa ai parte de bucurii si de desavarsire in aceasta scurta viata,ca un vis! |
La Multi Ani , Lacrimi ! ! !
1 atașament(e)
Fie ca lacrima ta sa se transforme pentru totdeauna in Bucurie , si sa gaseti drumul drept spre Mantuire !
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
La multi ani lacrimi !
Fie ca noul an sa te numere printre sufletele cat mai aproape de Dumnezeu, deoarece atunci ai TOTUL ! LA MULTI ANI !
|
La mulți ani, lacrimi! :53::11::6:
|
La multi ani, lacrimi!
Zambete pe chip, multa bucurie si liniste sufleteasca!:36::25:
|
La multi ani!
Draga lacrimi,
iti doresc multe bucurii in viata si lacrimi curate in rugaciunile tale caci "Inima infranta si smerita, Dumnezeu nu o va urgisi..." Domnul fie cu tine! |
Multumesc de urari
Va multumesc tuturor pentru urari. Dumnezeu sa ne dea la toti sanatate si bucurii
|
Draga mea prietena,
Stapana sa te bucure! Primeste si din partea noastra (a mea si a familiei) un simplu dar din inima, La multi ani! Cu drag, Jenica:6: ps- iti trimit si eu, un dar virtual. Nu o floare ci o icoana draga mie. Primeste pe Cea pe care o iubesc. Pe STAPANA |
La multi ani!
|
La multi ani , Radu !
Sanatate multa , bucurii si implinirea tuturor dorintelor folositoare tie !:1:
|
La multi ani Radu Trandafir!
|
La mulți ani, Radu Trandafir!
|
Multumesc mult pentru urarile si gandurile frumoase. Doamne ajuta! >:D<
|
La multi ani Radu!!!!
|
Multumesc Yasmina! :)
|
La multi ani, Ory!
Sa ai credinta dreapta, bogatie duhovniceasca si dragoste nemarginita! Cu admiratie, Evdochia.
|
LA MULȚI ANI Victoria (ory) .Îți doaresc să ai parte de multe victorii în viața și să ai realizari pe masura darurilor pe care ți le-a dat Dumnezeu.
|
La Multi Ani , ORY !
3 atașament(e)
Multi ani fericiti , cu sanatate si numai bucurii , alaturi de "bondutul " tau si toti cei dragi tie !
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 19:47:01. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.