La mulți ani!
|
Acum am vazut ca si Andreea2012 implineste o frumoasa varsta. Domnul cu tine, draga Andreea, sa cresti in dragoste si pace sufleteasca!
Ce varsta de aur! Ce prost eram la varsta aia! Hmmm, dar ce prost sunt si acum! E bine ca avem tineri frumosi si cu aspiratii inalte! Sa pastrati gingasia inimii! Bucurii! |
La multi ani tuturor!
|
Citat:
|
Citat:
|
xanixade La multi ani ! Multe bucurii si impliniri in viata!
|
Luna lui cuptor
Le doresc ''La multi ani!" fericiti,sanatate si impliniri la cei din luna Iulie.
http://img.kudika.ro/comunitate/phot.../5/5205361.jpg |
La multi ani, xanixade! Sa cresti in iubire si pace sufleteasca!
Mai, da' cand ma uit cati tineri frumosi p-aicea, imi vine sa ma intreb: da' ce caut io aici, pe forum? si batran, si urat, si mai ales prost! Pai, io cred ca numa' pantru contrast! Sa iasa "poza" mai binie! No, bucurii! |
Citat:
|
Citat:
Bucurii! |
Citat:
La multi ani Andreea2012! La multi ani xanixade! Domnul sa va daruiasca toate cele de folos! |
1 atașament(e)
La Mulți Ani, fallen!
Îți doresc din toată inima pace în sulfet și să te ajute Dumnezeu să găsești cele mai bune soluții problemelor tale! |
La mulți ani!
|
La multi ani :11:
|
La multi ani si din partea mea!
|
Multumesc tutror! Doamne ajuta!
|
La multi ani, fallen! Iti doresc in primul rand sa-ti mantuiesti sufletul, sa ai parte in aceasta viata de sanatate, iubire si intelegere!
|
Multumesc inca o data pentru urari, Domnul sa va ajute pe toti si sa va lumineze pasii.
La multi ani Cezar-Ioan! Sa va dea Dumnezeu sanatate, putere si intelepciune, sa va calauzeasca spre implinirea poruncilor sale. Doamne ajuta! |
La multi ani Fallen si Cezar-Ioan!
Sa va ajute Domnul in tot ce faceti si sa fie Milostiv cu voi! |
La multi ani, fallen. Sa-ti dea Domnul multe bucurii! Si poate te hotarasti sa-ti schimbi id-ul aici pe forum, ca sa nu te mai traga in jos. :)
La multi ani, Cezar! Nu mai stiu exact cand esti nascut, dar tin minte ca era pe la inceputul lui August. Sa-ti dea Domnul multe impliniri, bucurii si sa mergi cu hotarare pe drumul mantuirii. Cu drag! |
La multi ani frate Ioane!
|
Doamne ajută!
Vă mulțumesc tuturor pentru urări, iertați prostia și nevrednicia mea de peste an. |
Citat:
LA MULȚI ȘI BINECUVÂNTAȚI ANI! Domnul nostru Iisus Hristos să vă fie totdeauna în gând și-n inimă, să vă dăruiască mult spor în credință și-n iubire, sănătate, bucurii și succes în tot ceea ce doriți să realizați pe plan duhovnicesc și profesional! Să vă bucurați de cei trei îngerași ai dvs (Petru, Tudor și Maria), să-i aveți alături pe ei și pe toți cei dragi! :) Vă respect din toată inima și apreciez mult de tot mesajele dvs, așa cum știți; să rămâneți aceeași persoană minunată, același creștin autentic, bun psiholog și înzestrat cu darul scrierii, cu talent literar! Aștept cu bucurie să ne și cunoaștem, ceea ce sunt sigură că se va întâmpla cât de curând, cu ajutorul lui Dumnezeu. :) Hristos în mijlocul nostru! Cu deosebită prețuire, Laura Stifter |
La multi ani si din partea mea!
|
La multi ani fericiti draga mara multa sanatate si tot ce iti doresti sa-ti dea Domnul.:53::53::53:
|
La multi ani si din partea mea si Dumnezeu sa va dea tot ce doriti!
|
LA MULTI ANI fericiti, Mara! Multa sanatate iti doresc!
|
Editat,postat la sectiunea gresita
|
|
Multumesc
Multumesc pentru aceasta surpriza minunata,
multumesc pentru urarile voastre, multumesc pentru gandurile voastre bune, multumesc pentru rugaciunile voastre, multumesc ca imi santeti alaturi mereu, fie in clipele grele,fie in clipele de bucurie, multumesc ca ma rabdati mereu asa cum sant, multumesc ca mereu mana mi-o intinde-ti, multumesc ca nu ma uitati, multumesc ca mereu ma iertati, multumesc voua celor ce mi-ati scris, multumesc si celor ce nu mi-au scris, multumesc ca ati intrat in viata mea, multumesc ca exista-ti in viata mea, multumesc ca datorita voua pot zambi, multumesc ca datorita maini voastre ma ridic cand,cad Multumesc dragi forumisti . |
La mulți ani, mara!
|
La multi ani !!! :53::53::53:
|
La multi ani, draga Mara, si multa sanatate si putere!
|
LA MULTI ANI, de ziua de nastere si onomastica!
Draga Mara, nu te-am uitat dar efectiv nu am reusit sa ma asez la computer decat la aceasta ora tarzie.
Iti doresc din suflet tot binele din lume, multa sanatate si sa te bucuri de nepotele, copii si sot. LA MULTI ANI!!! |
La multi ani fericiti la toate doamnele care poarta numele Maicii Noastre Sfinte Maria. Sa va acopere cu Acoperamantul ei cel Sfant cind va este cel mai greu.:53::53::53:
|
La multi ani!
La multi ani!
Tuturor ce azi isi aniverseaza onomastica de Sfanta Marie Multa sanatate sa aveti in primul rand si multe zile binecuvantate cu tot ce este mai bun,alaturi de cei dragi. :53::53::53: |
Tuturor sărbătoriților
La mulți ani tuturor celor care vă sărbătoriți astăzi ziua numelui, sau a nașterii, cu bucurii, pace în suflet și ocrotire de la Măicuța Domnului!
|
La multi ani pt cei care poarta numele Maria sau Marian.
Si sa-mi traiasca Mariuca mea |
Tuturor Mariilor, Marianelor, Marelor si Marinilor va urez " La multi ani!"
|
Frații mei creștini: onomastica se cade a se serba atunci când serbam nasterea Sfintei Maici, nu la nici o zi de când i-am cântat prohodul! Azi se cuvine a-I preacinsti memoria în ziua adormirii sale întru viață.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 00:11:22. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.