Citat:
|
Multumesc, Doamne ajuta!
|
Citat:
|
Nu stiam, credeam ca e cea de la km 0 e ...(nu stiu de unde am tras eu concluzia asta, dar eram sigura); unde este Sf. Gheorghe Vechi?
|
Citat:
|
Multumesc, am reperat-o pe harta!
|
Radio TRINITAS va realiza mai multe emisiuni de la Sibiu
Odata cu noua grila de programe a postului de Radio TRINITAS , studioul local din Sibiu a postuluide Radio TRINITAS va realiza mai multe emisiuni , in cadrul carora vor fi difuzate interviuri cu profesorii de la Facultatea ce Teologie " Andrei Saguna " , reportaje de la parohii si manastiri , convorbiri duhovnicesti si informatii din viata Bisericii din Ardeal . Studioul local din Sibiu al Radio TRINITAS va realiza emisiuni in fiecare zi . Acestea vor fi produse in studioul local din Sibiu si trimise apoi studioului central de la Bucuresti , care le va transmite la nivel national .
|
Te Deum la Galati
In Catedrala Arhiepiscopala din Galati a fost oficiata astazi , 25 aprilie , o slujba de Te Deum cu prilejul implinirii a 125 de ani de la semnarea Tomosului de recunoastere a Autocefalie Bisericii Ortodoxe Romane , de catre Patriarhia de Constantinopol . Slujba a fost savarsita de Inaltpreasintitul Parinte Casian , Arhiepiscopul Dunarii de Jos , impreuna cu un sobor de preoti si ierarhi .
|
Focsani
Sute de credinciosi focsaneni au participat astazi , 25 aprilie , la hramul Parohiei " Sfantul Cuvios Vasile de la Poiana Marului" , din Municipiu . Slujba a fost savarsita de Inaltpreasfintitul Parinte Epifanie Arhiepiscopul Buzaului si Vrancei care la final a evidentiat smerenia Sui Vasile . Multi credinciosi veneau sa-si afle linistea sufletului prin sfaturile si prin invataturile sale desprinse din invataturile Mantuitorului Hristos . El a fost un practicant al rugaciunii lui Iisus si nu a incetat vreo clipa a vorbi cu Dumnezeu prin rugaciune , in inima sa , mijlocind pentru fii sai duhovnicesti . Dupa Sfanta Liturghie a fost oficiat un parastas pentru ctitorii sfantului lacas .
|
Biserica veche din Avrig a fost resfintita
Inaltpreasfintitul Mitropolitul Ardealului , inconjurat de mai multi preoti si diaconi , a resfintit Biserica veche din orasul Avrig , judetul Sibiu . Acest eveniment a fost intregita la Muzeul Avrig , cu o expozitie de icoane pe sticla realizate de copii din Avrig si satele din jur . De mentionat ca lacasul de cult este unul din monumentele istorice ale orasului Avrig si a fost construit in secolul al XVIII-lea .
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 04:55:13. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.