Teonymus |
02.12.2013 20:47:13 |
Citat:
În prealabil postat de t4ilgunn3r
(Post 542442)
Domnule Teonymus, ai pus cateva intrebari, ti-am raspuns, se pare ca nu prea cunosti limba romana, ce mai vrei de fapt? Sa ne intreci pe toti la nr posturi?
Pentru toata lumea: se invata la scoala, omul este o primata mare (great apes). Primatele mari sunt altceva decat maimutele. Cimpanzeul este o primata mare. Cimpanzeul nu este o maimuta. Primatele mari s-au despartit din trunchiul comun cu celelalte maimute acum 10 milioane de ani. Omul a aparut acum 100...200 mii de ani. Afirmatia "omul se trage din maimuta este o tampenie. Profesorii dumitale sau cine ti-a spus-o e un retardat.
|
Limba română o știu prea bine. Dacă e cazul, o pot demonstra și "prin acte".
Se pare însă că dvs. nu o cunoașteți prea bine. Uitați ce spune dexul despre cimpanzeu:
CIMPANZÉU, cimpanzei, s. m. Specie de MAIMUȚĂ mare, antropomorfă, cu membrele anterioare lungi, cu blana și pielea neagră (Pan troglodytes) – Din fr. chimpanzé.
Devin incomod cumva? Am doar 21 de posturi, cu mult mai puține chiar decât dvs. și tot dvs. mă "acuzați" că vreau să vă întrec la număr de posturi "pe toți".
Dvs. pur și simplu vă ascundeți în spatele unui limbaj de lemn.
Nu mi-ați răspuns la întrebări. De încercat, ați încercat, dar nu ați reușit.
Apoi pe altele le-ați ignorat pur și simplu:
Citat:
În prealabil postat de Teonymus
(Post 542235)
Am așteptat, dar văd că nu primesc răspunsuri la întrebări, deși nu pot să spun că unii ca t4ilgunn3r sau FlaviusM nu au încercat ceva-ceva.
Așa că vă cer acum alte explicații, poate de data asta cine știe... :)
Evoluționiștii susțin că omul nu a trăit în același timp cu dinozaurii, care tot voi spuneți că au "dispărut" acum vreo 65 de milioane de ani. Atunci vă întreb eu, de unde au apărut pe întreg pământul legende cu animale asemănătoare dinozaurilor? De unde poveștile cu dragoni sau cu balauri? Cum vă explicați desenele preistorice de pe stânci sau peșteri care înfățișează viețuitoare asemenea dinozaurilor? Cum vă explicați siturile arheologice unde s-au descoperit lângă urmele de dinozauri, urme de pași umani?
Cum vă explicați descoperirea "artefactului londonez", o unealtă asemănătoare ciocanului de astăzi a cărei vârstă în urma testelor cu carbon a fost stabilită la 500 de milioane de ani?
(pentru cine nu cunoaște despre ce e vorba, fiindcă observ că nu pot atașa fotografii, am mai scris despre acest lucru aici: http://teonymus.wordpress.com/2013/1...evolutionisti/ ).
Vă ascult.
|
Nu am primit nici un răspuns la aceste întrebări.
Vă rog să nu mai jigniți. Nu e nimeni "retardat", doar fiindcă nu este de acord cu teoria evoluționistă sau folosește niște termeni "neoficiali".
Haideți să nu ne mai jignim. Eu cred că m-am purtat destul decent cu dvs., deși și dvs. ați făcut destul de multe gafe ("teoria gravitațională").
|