Va multumesc, tuturor!
Dragii mei frati si surori intru Hristos, prieteni dragi, multa bucurie si folos imi aduc cuvintele voastre, totdeauna, iar pentru urarile de ziua nasterii mele: Domnul sa va binecuvinteze, rasplata lui sfanta pentru faptele voastre bune.
Asemenea si celor care mi-au trimis un mesaj privat. Recunostinta tuturor! Mi-a fost dor de voi, sunt fara internet de-o vreme si se pare ca voi mai fi. Imi lipseste mangaierea acestui forum si mai ales a celor foarte dragi mie. Din cantecul psalmistului simt nevoia sa impartasesc acum cu voi: "Ca mila si adevarul iubeste Domnul; Dumnezeu har si slava va da. Dumnezeu nu va lipsi de bunatati pe cei ce umbla intru nerautate. Doamne al puterilor, fericit este omul cel ce nadajduieste intru Tine." (Psalmul 83) Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu sa ne ocroteasca in veci sub Sfantul Sau Acoperamant. AMIN+ |
Draga Mara, LA MULTI ANI! Iti urez multa sanatate, viata lunga si putere, ca sa vezi si de acum inainte durerile altor oameni, pe care stiu cu cata abnegatie ii ajuti si ii sustii, atat cu rugaciunile, cat si cu faptele tale.
Dumnezeu sa te rasplateasca, sper cat mai curand posibil, pentru inima ta mare! Din partea noastra ganduri bune; din partea lui Dumnezeu, mantuirea. |
La multi ani cu sanatate draga Mara, Domnul sa te intareasca in suferintele tale, Maica Domnului si toti sfinii sa fie cu tine la clipe grele, fii tare.
Te imbratisez cu drag.:6: |
Multumesc
Multumesc din toata inima mea Anca si Vassy, pentru urarile voastre,pentru rugaciunile voastre dar nimic nu puteam face fara ajutorul vostru ,fara invataturile voastre,rabdarea si intelegerea voastra,fara sustinerea voastra.Nu am facut decat ceea ce face orice crestin incercand sa ajung la valorile inalte ce voi mi le-ati transmis alaturi de Ica .Santeti minunate toate trei si daca azi mai reusesc a zambi e meritu vostru si a dragostei nemarginite ce mi-o purtati .
Multumesc din toata inima mea |
1 atașament(e)
La multi ani cu sanatate, Mara, si multa nadejde in ajutorul Maicutei Domnului!
iti daruiesc virtual o icoana, Maica Domnului Hodighitria si un buchet de flori! http://www.flori-online.net/wp-conte...firi-rosii.jpg |
La multi ani draga Mara2008
http://www.youtube.com/watch?v=hXwgT...eature=related |
La multi ani!
La multi ani !
Tuturor ce azi de Sfanta Marie isi aniverseaza ziua onomastica Fie ca in aceasta zi sfanta sa se rasfranga asupra voastra bunatatea,dragostea ce izvoreste din inimile voastre mari si iubitoare. Sf.Fecioara Maria sa va ocroteasca,calauzeasca si lumineze calea. La multi ani!:53::53::53 |
Sarbatoare SfInta
La multi ani fericiti sa traiasca toti frati si surorile car poarta acest Scump nume de Maria ,Marian,
Domnul sa va binecuvinteze cu toate bunatatile ceresti si pamIntesti amin amin amin Slavit sa fie Domnul In veacul veacului amin |
La multi ani tuturor sarbatoritilor!credinta,sanatate si fericire!
|
La multi ani!Alin si getasart
Multa ,multa sanatate,bucuri si multe impliniri duhovnicesti alaturi de cei dragi va doresc.
:53::53::53::6: |
Ora este GMT +3. Ora este acum 09:42:41. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.