Citat:
|
Citat:
Teoria cu sarpele vorbitor pare mult mai plauzibila. |
Citat:
Citat:
|
eu nu stiu cum de mai suporta Dumnezeu atata rautate si atata necredinta.toate pacatele astea vin din lipsa de educatie si de bun simt.poate o sa credeti c am cazut in cap :)) dar cand am auzit ca a cazut un asteroid m am bucurat putin.pt ca va veni vremea cand vom fi salvati(bn...prin niste mijloace mai putin placute)m am mirat ca tocmai in rusia care se spune ca e nucleul credintei.dar eu m am saturat.cum de are atata rabdare?,,,
|
Citat:
Teoria cu sarpele vorbitor pare mult mai plauzibila. Citat:
|
Citat:
Mai sus ti-a zis ca oamenii de stiinta "n-au vazut", asa ca nu au cum sa stie. Cand si-a dat seama ca acelasi principiu se aplica si la miturile biblice, nu a mai avut ce sa iti spuna decat sa o dea pe chestii personale. Atata tot. Dupa cum am spus, nimic de inteles :) |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Pentru cei vii care sunt interesati si de alte puncte de vedere in afara "paradigmei stiintifice actuale" :71: am gasit aici cateva documentare critice la adresa neodarwinismului. Eu am urmarit doar Darwin`s Dilemma deocamdata si e bun, logic si usor de inteles.
Documentarele sunt din pacate in limba engleza, pentru cine nu stie engleza dar se pricepe un pic la internet exista o alta varianta, sa incerce sa descarce Darwin`s Dilemma de undeva si sa ia o subtitrare in romaneste pentru ca se gasesc. http://www.oiacdi.org/videos/ |
Ora este GMT +3. Ora este acum 14:39:29. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.