![]() |
Citat:
Superba poezie,multumesc din suflet icamilin.:11: |
Citat:
Iti multumesc mult.Domnul sa ne ocroteasca pe toti !:11: |
2 atașament(e)
La mulți ani îți doresc și eu dragă Alin,iar timpul pe care Dumnezeu în marea sa bunătate ți l-a dăruit spre a deveni mai bun și mai frumos să-l cheltuiești cu folos dobândind daruri duhovnicești în fiecare zi.
Și nu uita că ortodoxia este cea mai fumoasă credină.Citește despre toate dar rămâi în credința în care te-ai născut pentru ca Îngerul tău păzitor să fie cu tine și să te apere de furtunile vieții.Acestea sunt urările pe care ți le fac din inimă și mai adug, să ai muuultă sănătate și să fii iubit. |
Citat:
Multumesc.:11::11::11: |
Citat:
Iti multumesc pentru urare si informatii galateanco:11: |
Citat:
Multumesc mult Cristian.Am sa incerc...acum e vara si...umblu si eu mai des...:)) :6: |
Citat:
Multumesc mult .:11: |
Citat:
:11:Multumesc din suflet Marina.Tortul pare a fi delicios chiar acum ma duc sa-l gust :)) Si in legatura cu pisicutele ,le ador ,tigrii sunt tot niste pisicute dar mai salbatice,ador pisicile si tigrii si leii (genul asta de animale).Sunt innebunit dupa ele.AS VREA SA-L SAVUREZ CU VOI TORTUL ,cu cine altcineva?:11: |
Citat:
Multumesc mult.De aceleasi lucruri sa ai parte si tu.:11: |
Citat:
Multumesc mult de urare si nu uit ,acest lucru nu trebuie uitat.Multumesc de sfaturi.:11: |
Ora este GMT +3. Ora este acum 07:00:53. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.