Citat:
|
Draga Geo,
Ma alatur si eu ,cu intarziere ,celor care ti-au urat LA MULTI ANI! si iti doresc o viata plina de sanatate si impliniri duhovnicesti ! |
1 atașament(e)
Citat:
|
Exemplu de ura ( re )
Citat:
:106: |
Dragi forumisti, desi prietena noastra Nina(patinina34) este f discreta in a ne divulga ziua ei de nastere:10: vin cu urarea de:
[COLOR=Red]INTRU MULTI SI BUNI ANI!!! [COLOR=Black]d[/COLOR][/COLOR][COLOR=Black]r[/COLOR]aga noastra Nina... anii ce vin sa treaca fara nostalgii si fara regrete, realizari pe toate planurile ptr tine si familia ta,un "vagon" de sanatate si putere ptr a duce crucea ce ti-a fost harazita.... Te imbratisez cu drag si iti trimit un modest tortulet din care sa te infrupti alaturi de Ivano si de Sasha:4:: http://www.cofetariaclaus.ro/img/produse/56.jpg |
Citat:
Multumesc mult Marina, tortul nu il refuz niciodata, intru-cit imi plac dulciurile, insa daca cumva ajunge aici, fii sigura ca Sasha cel putin "il va gusta", insa Ivano cu diabetul lui...nu are voie. Arata bine tortul tau, ai cumva reteta? Multumesc inca odata Marina, foarte frumos din partea ta! |
3 atașament(e)
[COLOR=darkred]Vin și eu dargă Nina să îți urez de ziua ta să fii sănătoasă și să ai multe bucurii de la cei dragi,să ai prieteni adevărați iar credința să-ți sporească[SIZE=3]."La mulți ani"[/SIZE][/COLOR]
|
Multumesc Dorina, si tie iti urez acelasi lucru, mult spor in credinta si rugaciune, ca toti avem nevoie!
Imi place liliacul!:79: |
1 atașament(e)
La multi ani Nina. Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa iti daruiasca cele de folos.
Cu drag si respect Jenica! |
La multi ani Nina. Sa te bucure Dumnezeu cu darurile Sale.
Cu drag, Adrian |
Ora este GMT +3. Ora este acum 18:17:23. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.