Citat:
În prealabil postat de heorhe
(Post 273947)
Ok, fa un sindicat si spune-mi daca esti scotian sau nu, ca vad ca alta sansa nu am. Si parca ziceai intr-un post anterior ca textul din semnatura e dintr-o Biblie in limba romana, iaca asa : "Biblie ortodoxa in romana am iar citatele au fost date dintr-o asemenea Biblie."
In alta ordine de idei, Vadime ai spus ? Adica crezi ca sunt un nationalist sovinist ? Nici vorba. Eu doar observ defecte de caracter. Nu-mi pasa nici o clipa ca esti sau nu de alta nationalitate sau alta religie, de altfel de abia recent am observat ca esti protestant, dar nu tin seama de asta, nici eu nu sunt cel mai perfect ortodox, sau nici macar nu stiu daca sunt cu adevarat ortotdox. (By the way, "heorhe" e de origine geto-daca, ca nici nu mi-am dat seama de asta ?)
Altceva ma intriga pe mine. Mandria ta si provenienta acesteia. Crede-ma ca nici macar nu stiu care e diferenta dintre protestanti si ortodocsi. Si nici nu ma intereseaza.
Insa e foarte evidenta mandria ta, si cred ca multi de pe forumul acesta pot sa o confirme. E ceea ce se cheama slava desarta, mai precis, o forma de manifestare a mandriei.
|
Nu am spus ca semnatura este dintr-o Biblie in romana ci ca ,,Biblie ortodoxa in romana am iar citatele au fost date dintr-o asemenea Biblie".M-am referit la cele 5 citate din postul catre Alex R.De aceea am si spus ,,citate"si nu ,,citat".Ref la citatul din semnatura am spus ,,Sa revenim>citatul din semnatura nu este tradus din romana in engleza ci este in engleza.Fiind un citat din KJV>se da ca atare".Acu te-ai lamurit?Daca ai fi citit cu atentie nu mai era nevoie sa fim off-topic.
Zici ca observi defecte de caracter?Interesant.Sunt un admirator declarat al criticilor defectelor umane(desi nu invoc in cazul meu o ,,Apararea lui Socrate") dar consider ca ar fi interesant sa incepi cu autocritica.Parca asa spuneau vechii greci>,,Cunoaste-te pe tine insuti".Spui ca nu esti sigur ca esti ortodox?Aici nu am cum sa te ajut.Cel mai bine este sa te clarifici cu un preot ortodox daca simti nevoia.
Heorhe e de orgine geto-daca cum sunt eu nepotul Regine Angliei.Era o gluma,nu fi scortos precum un scotian :71: Daca nu stii diferenta dintre ortodocsi si protestanti cred ca poti verifica care sunt diferentele.Sau poti intreba pe aici.Sunt multi bloggeri care te vor lamuri daca esti interesant. Mandria..vanity is my favorite sin..nu?Slava desarta este o notiune interesanta de pe vremea lu' Ahile,Alexandru cel Mare si pina in prezent.Culmea este ca mi-am spus si eu parerea pe acest aspect la sectiunea ,,Biserici protestante">topicul ,,Ispitirea Mantuitorului de catre diavol".
PS>nici eu nu am spus ca sunt crestinul perfect da las ca ma va judeca Cel de Sus pt tot ce am facut.Nu-ti face griji,EL stie mai bine ca noi doi cum sa judece si in ce mod.As mai mentiona ca nu ma consider mantuit ba chiar am spus ca la o analiza decent cred ca am sanse sa petrec eternitatea la temperaturi ridicate.Sincer sa fiu>nu prea am intrebat ce parere au altii despre mine.Fiecare poate sa creada ce doreste, nu ma deranjeaza.
Heorhe..am sarit cu scafirlia prin tavanul offtopic-ului(asa cum ai remarcat si tu>,,Dar, deja e "off topic" ca macar atata engleza stiu si eu..") .Continuam discutia la berea pe care ti-o tot solicit pe caldura asta pt ca acest topic nu este despre mine sau despre ce crezi tu despre mine.
Sa nu te superi da in seara asta decolez iar spre alte zari asa ca vom continua discutia cu proxima ocazia.La o bere desigur.Bye :103: