Citat:
|
Teoria evolutiei nu se prabuseste, ea este prabusita deja dinainte sa existe. Ea nu a stat niciodata in picioare, intrucat se vrea a fi parte din stiinta exacta (care se bazeaza in esenta pe dovezi exacte), dar teoria evolutiei nu are nici un fel de dovezi exacte, ci se bazeaza doar pe presupuneri si pe interpretarea fortata a unor observatii.
Putem reformula roata puterii si pentru evolutionism: Teoria evolutiei este dovedita stiintific. Cum poti fi sigur ca e dovedita stiintific? Pentru ca evolutionistii spun asta. Dar de ce sa-i credem pe evolutionisti? Pentru ca ei se bazeaza pe dovezile stiintei. De unde stim ca se bazeaza pe stiinta si pe dovezi? Pentru ca teoria evolutiei este dovedita stiintific. (si ne-am intors de unde-am plecat) |
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
Daca tu chiar crezi ca evolutia nu are dovezi, desi eu cred ca ai dat un copy-paste de pe internet, n-ar fi rau sa scoti putin capul din nisip si sa afli daca realitatea corespunde cu afirmatiile tale. Eu stiu ca evolutia are o groaza de dovezi si spun asta dupa ce m-am documentat nitel. |
Citat:
|
Citat:
zici de specia umana, dar celelalte specii? care sunt cu milioanele de exemplare, si ele ce-au facut? daca n-ar fi planeta asta asa de potrivita pt viata, n-ar mai exista diversitatea si multitudinea asta de animale, plante si insecte, si bacterii si de toate, cu milioanele, nu crezi? si noi ne documentam, sa stii... |
Citat:
Poate n-ar fi rau sa realizezi ca din doi oameni nu se naste o specie, ci mai degraba o serie de monstri. Citat:
Citat:
|
vorbesti numai aiureli........
despre ce vorbesti de fapt? rasucesti o chestie pe toate partile, cred ca nici tu nu mai intelegi ce spui... te deranjeaza asa de tare descoperirea unor oameni de stiinta, fiindca ti-e frica sa nu dovedeasca ceea ce scrie in Biblie, ceea ce ei stiau cand au scris-o, abia de curand au descoperit cercetatorii,iar pe ei nu-i deranjeaza, dar in mintea ta micuta, te sperie atat de tare ca incepi sa aberezi orice, numai sa nu recunosti un adevar... si deci care ziceai ca sunt dovezile ca erau mai multe/multi? gingis han? |
Citat:
si in legatura cu noua "teorie" a planetei impropice vietii, in Insulele Sudului traiesc peste 10 milioane de pinguini, apartinand unei singure specii, pinguini cu barba, plus alte specii de pinguini vecine. |
Citat:
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 08:48:52. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.