Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Am avut ce invata din asta si noi si ei ... Daca mai adaugam la asta si "educatia" primita prin maternitatea Giulesti ... |
Citat:
Stiu care este raspunsul tau ... pacatul. Dar daca Dumnezeu ne-a trimis aceasta boala pentru a ne "educa", asa cum zice Traditie, de ce nu a trimis si leacul pentru cei ce isi insusesc aceasta "educatie"? Nu am auzit nici un caz de insanatosire totala. De ce nu se gaseste nici un preot, nici un calugar, pastor, rabin, sau alt reprezentant al vreunei religii, care sa poata vindeca macar un caz de SIDA? |
Citat:
|
salut,dumitru73
Citat:
si vei fi multumit da respectiva demonstratie?omenirea se intoarce cu fata catre bine?nu cred.omenirea l-a avut pe iisus hristos in mijlocul ei si ia luat capul. vorbesc numai in numele meu:cine sunt eu, sa-l conditionez pe dumnezeu sa faca un anumit lucru ca sa cred in el,da oare socoteala olarul,lutului? |
Citat:
Și asta nu înseamnă că acest concept de Providență divină ar fi complicat, el e simplu și e înțeles de cei mai mulți credincioși: Dumnezeu are căi de a acționa neașteptate pentru noi pentru că El vede lucrurile global și în perspectiva veșniciei (destinația pentru care a fost creat omul și pentru care viața de acum e doar un mijloc), noi vedem parțial și din această cauză uneori am fi tentați să credem că El e nedrept sau greșește. Care viață evoluează din nimic? Abține-te de la a arunca cuvinte fără sens. |
Citat:
|
salut,dumitru73
Citat:
|
Citat:
raspunsul tau insa, este si mai interesant ;) |
Ora este GMT +3. Ora este acum 20:19:22. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.