![]() |
Citat:
Aline eu zic ca discutia e nitel mai mare. Cursuri nu se fac.Toata dimineata pe un anumit post TV apare unul cu ultimele noutati in materie de IT.Dar noi ca sa tinem ritm cu toata nebunia asta,ce facem??? A plecat un om care lucra la reteau noastra.A venit altul .Asta nu stie sa configureze reteaua in Linux.Merge cum da Dumnezeu. Vrei sa tragi ceva la imprimanta .Intre timp ti-a luat cineva un IP care trece cu telefonul prin zona. Incepi si stii,, ca trebuie sa scoti cateva pagini:Si zici Aliluia! Doamne ajuta!Aliluia!O iei de la capat. Si cineva va zice :"Stai domne ca e treaba buna :Uita ce te mai rogi!???..." :24: Prostia e ca totul evolueaza prea iute.Astia care configureaza reteaua, daca a plecat ala care se stia ,astia sunt varza. Prostia ca nu se pune pret pe instruirea oamenilor.Ce prind oamenii din zbor. Cursuri IOC,ca costa!? Citat:
|
Citat:
Discursul meu era generalizat si oarecum lateral;eu una chiar ma bucur ca deschizi astfel de subiecte ,sunt multi adolescenti si tineri pe forum poate le-or fi de folos. PS- astazi,miercuri avem 2 episoade de Web of lies pe canalul ID :) Toate cazurile sunt trase la indigo,aceleasi conturi false de FB,cu poze false in spatele carora se ascund persoane cu intentii criminale;ceea ce te irita cel mai mult este instrainarea care se interpune intre victime si parintii lor; parintii nu au habar ce fac copiii pe internet,cu cine se converseaza,ce planuri au etc. Pur si simplu dispar de acasa si nu au niciun indiciu; eu mi-as da 2 palme daca as ajunge in situatia sa fiu atat de departe incat sa traiesc paralel de viata copiiilor mei. PS2- parentingul de tip occidental,este dezgustator,egoist si revoltator. |
Citat:
Producatorul iti ofera garantie la produs insa nu-ti ofera garantie la securitatea informatiei. In Cloud aceiasi informatiei stocheaza pe N hardiskuri.Deci ai din start ai o minima redundanta. Tie frica ca datele firmei (legate de tranzacti, etc) sa nu-ti fie interceptate ? Pai sa nu-ti fie, pentru ca una din metodele prin care fiscul va dori sa sporeasca veniturile este ca toate tranzactiile financiare online sa fie trecute prin portalul ANAF.In acest scop, exista deja in derulare un update de infrastructura hardware.Cel mai probabil softul va fi produs de Siveco iar hardware-ul vor fi clustere de servere Oracle, cu baze de date de tip R.A.C https://docs.oracle.com/cd/B28359_01...g/haovw002.gif Citat:
Cand faceam la faculta cursuri de securitate a informatiilor centrale nucleare erau exemplu clasic unde aceasta disicplina nu se poate aplica, de aceea erau deconectate de la internet. Insa in ziua de azi, cum mai totul se vinde si se cumpara, serviciul de mentenanta al centralelor nucleare a fost externalizat.Adica sunt corporatii care ofera numai servicii de mententanta pentru centralele nucleare.Si atunci ei cand fac update-ul de soft pt reactor il trimit prin VPN direct la AP-uri, tu nestiind nimic despre continutul acelui update. Practic in mana lor este siguratana reactorului tau. Daca vrei sa nu se intample accidente sau "accidente" trebuie sa scoti atati bani cat doresc ei fara comentarii. Citat:
|
Citat:
ca sunt si virusuri pt Linux. Citat:
Se fac in corporatii deoarece costa foarte mult si doar o corporatie isi permite sa plateasca pt ele.De obicei cei care se hotaresc sa intre in anterprenoriat, pleaca din corporatie isi deschid o firma de audit de securitate, si apoi tu il angajezi pe el ca sa-ti rezolve problemele. Am colegi care au ales sa invete cursuri de hacking.Si apoi cel mai probabil isi vor deschide firme in domeniul securitatii software. De ce nu gasesti cursuri ? Pai nu gasesti pt ca daca vrei sa-ti rezolvi o problema va trebui sa apelezi la una din aceste firme . Asta-i mersul lucrurilor. Citat:
Citat:
|
Mi-am luat o bunăciune de căpșunică: raspberry pi 3, 1 gb ram. Mulțumesc din nou fratelui Dragoș că m-a ajutat să aleg. Mai încolo îmi iau eu și banana pi, și pi duino.
Pe aiesta îmi voi pune raspbian, arch sau netbsd. Win 10, doar în caz de mare nevoie, și clar îi dezactivez telemetria, uandraivul, și ăilalți ochi cu care se holbează la ce ingerez și evacuez de-a lungul unei zile. Serios, dragi frați și surori, cînd mai instalați freș zecele lui bill gates pe un divais, alegeți custom settings, NU default. NSA, pardon, Microsfpt ar fi fericit să afle și ce culori ne plac, și cîte vînturi tragem, și în ce puncte cardinale avem ferestrele. Chiar, Dragoș, Aline, ceilalți: ați auzit de vreun amărăștean romîn care să fi pus un besedeu pe un raspberry sau alt gen de mini pc? Merci. |
Citat:
|
Citat:
Ție chiar nu-ți merge google dom'le? :39: http://raspbsd.org/ |
Citat:
|
Citat:
nivel "de gradi". |
Caut un duhovnic bun, pentru antoniap sau altcineva..
Ma confrunt cu o problema,careia par sa nu-i gasesc rezolvare.
Caut un duhovnic bun ca să mă lumineze in aceasta problema. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 08:22:15. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.