![]() |
Citat:
Nu mai pune de la tine! Lasa-l pe Apostol s-o spuna, el stie. Citat:
Insa Apostolul scrie clar ca rugaciunea in limbi este "Kallos Eucharesteis". Citat:
Insa orice crestin adevarat care cere insistent Duhul Sfant, il va primi. Citat:
Insa faptul ca exista bancnote false nu ne face sa respingem orice bancnota. Mi se pare ca tu cam primesti unele bancnote. |
Citat:
Cum adică să nu cunoști învățătura de bază? Ce creștin mai ești? Și cum să primești Duhul sfânt, dacă nici măcar asta nu faci, să citești și tu o catiheză? Caci va veni vremea cand oamenii nu vor putea sa sufere invatatura sanatoasa; ci ii vor gadila urechile sa auda lucruri placute si isi vor da invatatori dupa poftele lor. (2Tim.4:3) a venit acest timp și tu ești vârful de lance al falsității! |
Citat:
Sper ca nu te-ai apucat de baut :2: Citat:
Pana astazi, la pranz, ai fost pagan, azi dupa amiaza ai auzit Evanghelia si te-ai convertit. Spre seara, predicatorul te boteaza in apa iar Hristos te boteaza cu Duhul Sfant. Toate in aceeasi zi. Ce vina ai tu ca nu stii... Catehismul Ortodox? Il vei invata de maine. Vei fi un crestin silitor. Vei face chiar si Facultatea de Teologie. Dar ai primit Duhul Sfant inainte de toate astea. Cine te poate judeca ca Hristos te-a botezat cu Duhul Sfant inainte de a citi Catehismul? Asa cum au primit Duhul cei din casa lui Corneliu... |
Citat:
Duhul sfânt a fost turnat peste neofiții care tocmai ascultaseră o predică și crezuseră cele spuse acolo despre Iisus Dumnezeul nostru. Mormonii, martorii lui iehova, branhamiștii, oneness, cred cu totul diferit. Apostolii nu au învățat că Iisus este numele Tatălui. Ucenicii știau clar cine este Iisus. Ăsta este ABC-ul creștin. Prima pagină. Peste asta nu poți să sari. Prin urmare, mișcarea carismatică este de la DIAVOLUL, fiindcă îmbină dogme fundamentale CONTRADICTORII. Ceea ce tocmai ai acreditat dumneata ieri seară a fost o idee drăcească, și anume că nu contează nimic, totul este să vorbești în limbi. Păi de asta zicem noi că mișcarea carismatică este demonică! Charismatic Chaos. |
Citat:
Citat:
Nici urma de Manual de Cathism in 14 lectii, nici urma de facultate de teologie, nimic. Nada. Au auzit doar o predica neterminata si au si vorbit in alte limbi. Duhul Sfant coboara si peste cei care sunt lipsiti de teologie. Ce face un astfel de om DUPA ce primeste Duhul Sfant e, de fapt, determinant. Citat:
Citat:
|
Romanul Corneliu și casa sa deja cunoșteau pe Dumnezeu sfânta treime al evreilor.
Eu ți-am spus ție că nu cunoști Biblia. Fapte 10: 2. Omul acesta era cucernic si temator de Dumnezeu, impreuna cu toata casa lui. El facea multe milostenii norodului si se ruga totdeauna lui Dumnezeu. |
Citat:
Si ortodox antitrinitar, mai rar, bobocule. Citat:
. |
Dar ai dreptate când spui că la carismatici în cadrul aceste mișcări interconfesionale (căci, de fapt, asta este o caracteristică a mișcării carismatice, aceea de a fi interconfesională), sunt ”botezați” cu Duhul sfânt persoane care habar nu au de nimic. Pur și simplu vorbesc în limbi. Dacă le spune pastorul lor că Dumnezeu este o trinitate, ei așa zic, că așa o fi, dacă le zice pastorul că Dumnezeu este o persoană cu numele Iisus, ei zic la fel, dacă preotul le zice de papă, că este locțiitorul lui Hristos, ei cred. Fără să verifice. Uiți faptul că și mormonii vorbesc în limbi, și ei sunt carismatici. Ori aceștia au o evanghelie foarte diferită.
Dar ce ne spune Domnul Iisus? În ce constă viața veșnică? În cunoașterea Sa și a Tatălui Său. IOAN 17:3. |
Citat:
|
Citat:
Dumnealui viseaza ca doar penticostalii vorbesc in limbi. Nu stie nimic nimic nici despre catolicii nici despre ortodocsii, nici despre evanghelicii care vorbesc in limbi. El nu prea citeste. Crede ca Duhul Sfant trebe sa-i vorbeasca fara ca el sa se strofoace prea mult cu cititul Bibliei. Seamana extraordinar de mult cu unii penticostali. Dar nu-si da seama. Citat:
Asa alege Dumnezeu sa lucreze. Daca oamenii sunt sinceri si primesc credinta, El ii boteaza cu Duhul Sfant. Fara ca ei sa fie niste mari teologi. E modul Lui, Suveran, de a lucra. Nimeni nu-i poate zice: " - Stai asa, Doamne Dumnezeule! Cu astia mai asteapta! Pe astilalti nu-i boteza ca mie nu-mi plac! Ce faci Tu nu e bine, ar trebui sa faci altfel, dupa cum ma duce pe mine capul...". Nu. Citat:
"Nu vă faceți voi mulți învățători, frații mei, știind că (noi, învățătorii) mai mare osândă vom lua."Pastorii, preotii, invatatorii spirituali trebuie sa fie extrem de atenti in citirea si interpretarea Scripturilor. Pentru ca oamenii ii cred. Si, daca invata gresit (la biserica, in aer liber, pe forumuri, oriunde), MARE OSANDA vor lua. Citat:
- de la Duhul SfantEu cred ca Duhul Sfant vine peste crestini (chiar neinvatati sau chiar cu fisuri teologice) NU peste necrestini. Necrestinii care vorbesc in limbi au o alta sursa, NU Duhul Sfant. Citat:
Viata vesnica este a acelora care continua sa-L cunoasca, sa-L iubeasca si sa-L slujeasca pe Hristos. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 01:45:09. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.