Profetul de carton |
18.02.2012 13:33:24 |
Haideti sa va mai fac o dezvaluire. Multi penticostali se delimiteaza de Benny Hinn (desi omul e penticostal cu acte in regula) si isi pun increderea in alti evanghelisti (mai moderati, care nu fac atata circ, nu etaleaza atata avere, totusi in principiu efectueaza acelasi gen de lucrare, cu caderi pe spate si lesin "in duhul"), cum ar fi Reinhard Bonnke (care este extrem de popular printre penticostali). Acest individ a venit si in Romania la Timisoara, strangand pe stadion o multime de penticostali, a fost prezent chiar si Pavel Rivis Tipei, starostele de frunte al penticostalilor. Ce vreau sa spun? ca in timp ce acesti penticostali il blameaza pe Benny Hinn (desi majoritatea penticostalilor il admira) totusi il considera pe Reinhard Bonnke ca fiind un lucrator autentic. CE NU STIU EI! Acestia doi, Reinhard Bonnke si Benny Hinn sunt prieteni la catarama! anul trecut au facut Revelionul impreuna. Asa ca, ori amandoi sunt de la Domnul ori amandoi sunt niste inselatori, lucrand cu duhuri amagitoare. Apostolul Pavel sau alt apostol nu au avut legaturi cu acei "profeti" si apostoli "nespus de alesi" din timpul lor - cum ar putea sa aiba, doar apostolii Domnului aveau cu adevarat Duhul Sfant, darul deosebirii duhurilor si nu puteau fi pacaliti incat sa intretina relatii de prietenie, amicitie, fratietate cu lucratori falsi - 2 Corinteni 11:13 (acesta e versetul meu preferat, de fiecare data cand il citesc, ma unge pe suflet). Stiu ca Pavel, care a scris asta, ar aproba lupta mea pe toate fronturile contra acestor mincinosi inselatori care se prefac in lucratori ai Domnului, numai ca vedeti bine ca nu pot face dezvaluiri ca imediat sare unul ca domnul "penticostal"care ma acuza ca hulesc Duhul Sfant (asta pt ca sunt din aceeasi tulpina, au acelasi tata).
http://www.youtube.com/watch?v=B8jIJcKl700
|