Citat:
Tocmai voiam sa te intreb cam cati penticostali si carismatici sunt in lume dupa parerea ta. Daca tu crezi ca sunt 10 milioqne de penticostali m-ai convins. Si pe mine si pe toti cei care mai stiu cate ceva despre cifre. Sa-ti dau un site si te las. Daca intelegi, bine, daca nu, nu. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...ber_of_members Am o rugaminte catre userii ortodocsi: lasati cifrele! Ele nu va avantajeaza. Si in alta ordine de idei, ar fi trist sa judecam frumusetea miscarii carismatice doar in functie de cifre. |
Citat:
Am raspuns cat m-am priceput dupa ce altii au aruncat provocari. Incrancenarea cautati-o in alta parte! Citat:
Darurile Duhului sunt ale Duhului. Duhul le daruieste, omul nu are nici un drept sa se lșaude cu ele. Citat:
Asa trebuie sa-l folositi. |
Citat:
|
Citat:
Mi se pare sau ati afirmat ca sfantul Petru nici nu a ajuns in Roma? Dar sa lasam asta, doamna Nutu nu stie despre vreun papa care sa fi vorbit in limbi. Probabil nu stie nici despre vreun episcop catolic sau despre vreun cardinal care sa fi vorbit in limbi. Dar va pot spune ca acestia exista. cardinalul Suenens este probabil cel mai cunoscut. Citat:
Duhul Sfant vine in viata omului inainte de a da daruri duhovnicesti. Mai intai vine si-l ajuta pe om sa se pocaiasca, sa creada, sa se intoarca la Dumnezeu. Mai intai Duhul Sfant produce convertirea si abia apoi da daruri. In mod obisnuit e cale lunga de la a avea pe Duhul Sfant la lucru in viata ta si pana la dobandirea darului vorbirii in limbi. Citat:
Dar nu uita ca singurul user care „a facut spume la gura” pe acest forum esti tu. Vazusem ca te-ai lasat. Ma bucur pentru tine. Pastreaza-te puternic si nu te intoarce la ceea ce ai varsat! |
Citat:
|
|
:)))))
Citat:
Deci cardinalul Suenens este primul care a dobândit Duhul Sfânt după 2000 de ani de existență a BRC. :)))) De aici înainte este clar că putem stabili și succesiunea apostolică :))) începând de la cardinalul Suenens. Ăsta este cumva noul papă al Romei ? :)))) El este piatra pe care Hristos Și-a zidit Biserica Sa? Păi până acum unde era Biserica :)))))) ? Sau cumva cardinalul Suenens este veriga de legătură între BRC și Biserica primară :))))) ? asta este cred cea mai tare ipoteză !! :)))) |
Eu vorbeam despre contemporani dar dumneata razi cam mult si faci cam multe presupuneri.
Dupa ce tragi propriile concluzii si faci tot felul de ipoteze, le dai publicitatii ca fiind: „parerile penticostalilor”. Si inca ceva: sunt o sumedenie de topicuri legate de penticostali. Scrieti acolo daca aveti vreo incrancenare. Va rog,acesta este singurul thread despre Miscarea de Reinnoire Carismatica. |
Asta este, ce să-i faci. Trebuie să luăm lucrurile de la rădăcină. De la rădăcina putredă a penticostalismului.
|
Pentecostul este radacina penticostalismului.
Iar despre penticostalism putem scrie pe topicurile dedicate...:6: |
Ora este GMT +3. Ora este acum 23:22:41. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.