La multi ani, Razvan Andrei! Pace si bucurie!
Va multumesc tuturor pentru mesajele voastre de pe topicul acesta si de pe privat. Azi a fost prima aniversare in care mi-am facut singura tortul, dar sunt sigura 100% ca bunica ma vede din ceruri si ca are grija de mine. Dupa disertatie, sper sa pot sarbatori in Cismigiu cu colegii. Mi-au placut florile si cadourile muzicale! :) |
La multi ani! pentru glykys, Marius22, andrei_im, si razvan_andrei.
Domnul Dzeul nostru sa va apere de tot raul, sa va ocrtoeasca, sa va sprijine si sa va daruiasca darurile Sale cele multe si bogate in vederea mantuirii si in viata aceasta toate cate va sunt de trebuinta si de folos. |
La multi ani glykys si razvan andrei, multa bucurie in suflete!
|
aniversari
Citat:
"anne", pacat ca te-am cunoscut in toata "splendoarea". Sa ma ierte Dumnezeu ca nu ma pot abtine sa ma intristez! Cu toate acestea, "La multi ani!" Sa te lumineze Dumnezeu cu lumina cea adevarata, nu cu cea pe care ai ales-o tu sa-ti fie "lumina"! |
La multi ani doamnei Nuti !
1 atașament(e)
Multa sanatate si tarie va doresc ! Toate intristarile dumneavoastra sa se transforme in multa intelepciune , iar anii ce-or urma sa va aduca numai bucurii , impliniri si multa liniste alaturi de cei dragi dumneavoastra . Va doresc din tot sufletul ca drumul spre Mantuire sa va fie cat mai drept posibil , avand ca mijlocitoare si ocrotitoare pe Preasfanta Curata si Pururea Fecioara Maria !
|
LA MULTI ANI, Nutzy !
Draga mea, ani linistiti sa-ti oranduie Dumnezeu ! Sa ai parte de sanatate si de multa intelepciune !http://lucicx.com/wp-content/uploads...trandafiri.jpg
Pentru sufletul tau atat de incercat , primeste, te rog, cu toata dragostea flori , multe flori mangaietoare ! |
Citat:
|
LA MULTI ANI Doriana!:53::53::53:
|
Multi ani Doriana. Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si spor in viata.
|
La multi ani, Doriana!
http://4.bp.blogspot.com/_vE18FYzrOq...ge-flowers.jpg Urari de fericire si bucurie sfanta in mijlocul familiei tale. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 20:51:55. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.