Multumim!
Glykys, multumim pentru mesaj, ma incadrez si eu in urarea ta...putine persoane stiu ce se sarbatoreste, in calendarul ortodox, pe 24 decembrie, intotdeauna pe 24 decembrie-ziua Sfintei Mucenice Eugenia(Evghenia in slavona).
Sarbatori fericite si binecuvantate! |
La mulți ani Ory. Împliniri în viața de familie și realizări personale.
|
Le urez LA MULȚI ANI cu bucurie și fericire alături de cei dragi tuturor celor(de pe acest forum) care poartă minunatul nume de Cristina, Cristian.
|
La multi ani si sarbatori fericite, Ory!
La multi ani si sarbatoritilor nostri de astazi, Cristian si Cristina! Pe unii dintre ei ma bucur foarte tare sa ii cunosc si personal. |
Multumim pt urari,nu toata lumea stie despre aniversarea Cristinelor si a Cristianilor!
La multi ani lui Cristiboss si lui N.Priceputul! |
Vă mulțumesc și eu pentru urări. Mulți ani și din partea mea, atât Cristinelor și Cristianilor, cât și tuturor creștinilor, căci toți purtăm numele Domnului. Să ne ajute, cu harul Său, să fim vrednici de numele ăsta.
|
E nedrept sa spunem ca este ziua cuiva anume , caci astazi este ziua tuturor celor care il iubesc sau Il cauta pe Hristos , este ziua tuturor care acceseaza acest site , dar mai ales celor care ne viziteaza !
Sunt mii si mii de suflete care intra pe acest site pe parcursul unui an , si-n fata lor sa ne inclinam cu respect pentru tacerea lor si mai ales ca-L cauta pe Hristos , citind articolele , rugaciunile , Acatistele , din interiorul siteului , citind cele postate pe acest forum . Toti merita un "La multi ani ", indiferent de numele dat la Botez , caci toti s-au imbracat in Haina lui Hristos . Merita un "La multi ani ", editorii , redactorii , administratorii , care ne fac mai placuta si utila accesarea acestui site ! Pentru toti , va rog sa-mi perimteti sa inalt o scurta rugaciune : Mantuieste ,Doamne, si miluieste , pe toti cei de aici , si le daruieste lor pacea Ta , indestulandu-i cu bunatatile cele lumesti si cu cele mai presus de lume . Amin ! |
Amin!
Doamne ajută! |
La multi ani! La multi ani tuturor! Sa aveti intreaga viata ca o revelatie care nu inceteaza sa te copleseasca cu trairea duhovniceasca.
|
Sa vi mai des pe la noi !
Citat:
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...00130648_n.jpg |
Ora este GMT +3. Ora este acum 05:49:17. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.