Va multumesc tuturor, va multumesc ca prin voi am invatat multe, va multumesc ca existati si ca sunteti aici.
Ziua de 24 Decembrie are pentru mine o dubla semnificatie. Parintii mei, urmand traditia parintilor lor, urmau sa-i puna numele fetitei lor care urma sa se nasca, numele nasei, Eugenia. Surpriza a fost mare cand pruncul, adica eu, a venit pe lume chiar in ziua de Sf Eugenia. Bucuria parintilor si a nasilor a fost nemarginita. A mea inca este. Urez si eu tuturor crestinilor La Multi Ani, sa le dea Domnul pace si liniste in suflet si in casa, si multa, multa iubire. Doamne ajuta. |
La multi ani cu sanatate tuturor celor care poarta numele Sfantului Arhidiacon Stefan si care se roaga pentru toti crestiniii care il cinstesc!
|
LA MULTI ANI celor de poarta numele Sfantului Mare Mucenic si Arhidiacon Stefan!
|
La multi ani binecuvantati tuturor celor ce poarta numele primului martir al lui Hristos! La multi ani in mod special lui Cristian-Stefan (Cristiboss), Veilur si Florin Stefan!
|
Dar si pe cei pe care ii cheama Teodor sau Teodora, dupa Sf Teodor Marturisitorul, un la fel de mare LA MULTI ANI !
|
Citat:
Sa fie vesnic visul tau un zbor de implinire, Sa ai alaturi chipuri dragi - si-un soare zambitor, Sa ai oricand in drumul tau un inger pazitor!!! |
La multi ani tuturor forumistilor !
|
Un an de bucurii și har Să ne dea Domnul Sfânt în dar, Un an cu dragoste și dor, Cu pace și credință, spor. Un an bogat cu bucurie, Cu o credință veșnic vie, Un an cu binecuvântări, Cu cântece și vindecări. Un an de îndelungi răbdări, Un an voios cu împăcări, Cu rod bogat și bucurie Și mari schimbări din temelie. Un an voios cu Dumnezeu, Sensibili,lângă El mereu În rugăciune ancorați Să fim statornici, ne-nfricați. Un an voios, plin de speranță, Trăit cu Domnu-n siguranță, Un an frumos s-avem mereu Cu-ncredere în Dumnezeu! Amin! |
Doamne ajută!
La mulți ani tuturor! |
LA MULTI ANI TUTUROR!
Fie ca Anul Nou sa ne gaseasca pe toti impacati cu Dumnezeu,cu aproapele si cu noi insine si sa ne aduca spor duhovniceste si sanatate sufletului(in primul rand) si trupului. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 00:07:25. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.