Mulțumesc frumos Marina ! Mă bucur că peste puțin timp voi spune "Sărut mâna Părinte ", că Dumnezeu mi-a dăruit și această nouă zi . Chiar dacă nu v-am trecut pe toți pe pomelnic, vă am în sufletul meu pe toți cei de aici . O zi binecuvântată !
|
La multi ani!
La multi ani, Cristiboss! Zile senine, fericire si mantuire!
|
La multi ani!!!
La multi ani d-le Cristian Stefan, sa aveti parte de toate cele bune, sanatate, bucurii in familie, spor in toate :6:
|
... Boss !
La multi ani, bucurii duhovnicesti, sanatate, spor in tot ce-ti doresti!Dumnezeu sa te binecuvinteze in toti anii ce vor veni!Sa fii fericit alaturi de cei dragi ai tai si... de noi cei care ne aflam in aceasta mare familie crestina, am zis:FORUM CRESTIN ORTODOX !Cu drag, Georgeta
|
La multi ani cristian ștefan
2 atașament(e)
Îți doresc să ai numai bucurii,să fii sănătos,să ai pace în suflet și bunăstare în casă.
Îți doresc sporire în cele duhovnicești, în lucrarea celor bune și folositoare sufeletului |
LA MULȚI ANI Ștefan .Deși ești destul de vechi pe forum nu te cunosc.Aceleași urări și pentru tine cu ocazia zilei onomastice.Sfântul Ștefan să te ocrotască.
|
Sf Stefan
La multi ani Cristi Stefan,:53::53::53::53: si eu iti trimit de peste ocean ginduri bune,sanatate,sa ai multe bucurii iar Sf Stefan sa te ajute in toate.
Doamne ajuta. |
La multi ani!Stefan ,Stefania
Sanatate si zile multe binecuvantate sa aveti alaturi de cei dragi.
|
La multi ani tuturor care poarta numele intaiului mucenic Stefan si celor care-si sarbatoresc ziua de nastere. Multa sanatate.
|
Mulțumesc din suflet celor ce s-au gândit la mine , acum când am mai pus un an la cei 52 ! Mulțumesc și pentru mesajele primite pe privat ce realmente mi-au adus multă bucurie în suflet . Mulți ani binecuvântați tuturor ! Cu mult drag : Cristian Ștefan
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 03:32:38. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.