![]() |
Citat:
Legat de Daniel, l-ai adus in contextul justificarii "manifestarilor trupesti" ale harului. Tu personal l-ai adus in discutia asta, pentru subiectul asta. Acum spui ca "... ce ai scris este prezentarea clara a Scripturii". Scriptura spune multe, dar nu toti nebunii o inteleg, multi viseaza chestii si gasesc pasaje care nu au treaba cu subiectul doar de dragul discutiei si incep alte discutii. cam ca tine. Nimeni nu repinge ce scrie in Scriptura (cea tradusa corect), ce respingem noi sunt interpretarile sectare care nu au nici o treaba cu Scriptura. Poti spune "ca scrie in Scriptura", ca de fapt tu te referi la "talcuirea, interpretarea si intelegerea Scripturii". Un mic joc de cuvinte sectar, pentru a ajunge la... Scriptura... "e scris in Scriptura deci ".. Nu, nu e scris in Scriptura nimic din ce zici tu nici bolborosiri, nici manifestari aiurea ale haruluui, nu sareau in sus apostolii, nu topaiau, nu urlau, nu cantau ca nebunii, cum se vede in atatea clipuri video penticostale. Ti-as cere corectitudine, insa de la tine nu am cum sa ma astept la asa ceva. Tie ti-a pus satana in mana instrumentele sale chirurgicale: minciuna, mistificarea, confuzia, amagirea, incoerenta, superficialitatea, si toate celelalte care fac parte din registrul sectar de "lucru". Inarmati cu asemenea arme, materialul uman penticostal "lucreaza" cu mare putere .. pe ogorul satanei. |
Citat:
Citat:
Le-ai vazut in Scarbavnicul Canal Youtube, de unde iti culegi pretioasele informatii. Eu nu consider vrednic de crezare acel Canal. Prefer Biblia. Citat:
|
Citat:
E GREU SĂ CITEȘTI UN TEXT BIBLIC???? Pe cand imi vorbea el, am cazut cu fata la pamant lesinat. El m-a atins si m-a asezat iarasi in picioare in locul in care ma aflam. (Dan.8:18) Deci lui Daniel i se vorbea, când a căzut. Era conștient. Scrie negru pe alb. Apoi, a fost pus pe picioarele lui! |
Citat:
|
Ceea ce este clar că fenomenul pe care unii îl atribuie și lui Daniel profetul veterotestamentar, NU este de la Dumnezeu este și faptul că oamenii au început să cadă pe spate prin anii 60 ai secolului trecut, odată cu mișcarea carismatică, desprinsă și provenită din penticostalism, dar nu de la 1905, anul nașterii penticostalismului. De atunci și până la carismaticii căzători pe spate au trecut zeci de ani, timp în care doar s-a vorbit în limbi și prorocit prin vise, vedenii, limbi. La Azusa street nu s-a experimentat căderea pe spate.
|
Citat:
Si aia de dau bacul, cand lesina, fac matanii precum ai zis tu ca facea Daniel? |
Citat:
Citat:
|
Citat:
A căzut într-o răpire sufletească, a avut o vedenie, o stare de extas, nu a căzut pe spate în inconștiență. Verbul a cădea este polisemantic. Americanii zic: to fall in love with someone. Nu este o cădere propriu-zisă. Oamenii inteligenți nu pun botul la explicațiile astea furnizate de carismaticii escroci! |
Citat:
Eu dacă aș vedea un înger, la fel aș reacționa, cu stupefacție, uimire, chiar sperietură, fiind ceva nepământesc. Sunt unii tineri care leșină de extaz atunci când formația lor preferată de muzică performează pe scenă. Așa funcționează corpul omenesc, la emoții puternice poate leșina. Dar asta s-a întâmplat cu Daniel o singură dată, la un eveniment remarcabil. Voi pocăiții, mergeți la adunare ca să cădeți pe spate în fiecare duminică, sport carismatic! :24: |
Citat:
Iar voi o dadeati pe "Nu, frate, Daniel batea matanii, e sigura treaba!". :1: Citat:
In niciuna din ele nu cade nimeni pe spate. Debitezi traznai, in maniera ta, caracteristica. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 12:55:21. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.