![]() |
Citat:
|
Citat:
Domnule care stapaniti atat de bine mestesugul armelor (care sunt facute pentru a ucide, nu pentru altceva) si care va luati banii prin slujba de calau pe care o prestati, stim noi foarte bine cat de mare este mizeria din cultul dvs., si stim cum trebuie sa lucreze Duhul Sfant deoarece avem Scripturile inspirate si acolo scrie sa testam duhurile, sa le punem la incercare si sa ne ferim de invatatorii si profetii falsi! Eu unul asta am facut si voi face ! Cu privire la cultul penticostal, cu mana pe inima afirm ca prefer smerenia si umilinta unui calugar decat aviditatea pastorilor care-si jumulesc enoriasii oferindu-le iluzia ca vor fi binecuvantati cu Duhul Sfant, prin tehnici si procedee pagane prin care enoriasii ajung sa fie posedati demonic, nici mai mult, nici mai putin!!! |
Citat:
Purtati-va perii albi cu cinste. |
Citat:
Acum, am si experiente cu adunari carismatice, mai putine, ce e drept. De remarcat la carismatici ca, in comparatie cu penticostalii, sunt libertini, tinerii pot purta cercei, inele pe deget, se fumeaza de catre barbati, femei, rochii mulate pe corp etc. Macar la penticostali era totusi o decenta. Caderi pe spate nu prea au fost, insa sunt convins ca in adunarile carismatice din Occident acestea sunt regula generala. Pe acesti psihopati, asta ii atrage, ceea ce este demonic. |
Un alt ingredient de baza al inchinarii penticostale dar si carismatice, este "darul proorociei". Am avut si experiente de acest tip, ce vreau sa relatez este faptul ca de fiecare data cand cineva nou intra in mijlocul lor, "proorocii" au grija sa-i prooroceasca ceva de bine, laudativ, totul garnisit cu acele limbi. Scopul este evident, ca sa vina si alta data si sa-l racoleze cu usurinta. Oricui ii place sa fie flatat, dar nu toti sunt atat de prosti incat sa puna botul la "smecherii" si "trucuri" ieftine!!
Daca penticostalii/carismaticii sustin ca au Duhul Sfant, de ce nu profetesc lucruri importante, despre evenimente politice, economice s.a.? ca sa vedem si noi implinirea, sa fim ziditi si sa recunoastem ca au binecuvantari! asta e cuvantul cheie, lucruri care "zidesc", daca sunt, atunci e bine, Domnul e acolo, daca nu, e satana! si credeti-ma, cu toata convingerea pot spune ca la penticostali este diavolul! si este o religie care atrage oameni cu probleme psihice. Acestia au un spatiu in care pot defula. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Lasati sa va caracterizeze faptele dumneavoastra. ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Iar pentru ca nu tineti cont de postarile mele (inclusiv cele cu privire la meseria mea -de pompier- sunt nevoit, in apararea mea ca si crestin, sa re-postez in cele ce urmeaza): Ma repet. Eu nu vorbesc pe acest forum, nici in numele confesiunii din care fac parte, nici in numele pompierilor militari. Daca abandonati ambitiile si va asezati asupra celor scrise de mine pe acest topic, ati vedea ca sunt sincer, deschis, statornic si nepartinitor. Luati de bine ceea ce va zic, sunt crestin, nu am de ascuns nimic. (1) Prioritatea mea nr.1 este Dumnezeu. (2) Prioritatea mea nr.2 sunt oamenii (sotia, copii, fratii in Hristos, lumea, vrasmasii) (3) Prioritatea mea nr.3 este tara (serviciul, taxele, impozitele, cezarul cu tot ce este al lui). Deschideti-va inima sa puteti intelege. (inscrisul original il gasiti pe: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...=14465&page=35) |
Citat:
|
Rugaciunea in comun nu poate fi o rugaciune neinteleasa, caci ea n-ar mai fi impartasita, iar asocierea cu cel care se roaga "in limbi", cu voce tare, prin „Amin” rostit la final nu e partasie colectiva, asa cum ne spune insusi Apostolul Pavel: ” Fiindcă dacă vei binecuvânta cu duhul, cum va răspunde omul simplu "Amin" la mulțumirea ta, de vreme ce el nu știe ce zici?- 1 Cor.14:16 . Sa ramanem deci la cuvintele sale: “In Biserica, voiesc mai bine sa spun cinci cuvinte intelese, ca sa invat si pe altii, decit sa spun zece mii de cuvinte in alta limba”- 1 Cor.14:19 si sa fim retinuti cu formele extatice de traire, ce deviaza in exchibitionism, ce nu-si au locul in timpul de partasie comun. In intimitatea ta, in inchinarea individuala acasa, dialoghezi cu Dumnezeu asa cum simti, insa in comun, trebuie sa simti alaturi de ceilalti, unindu-te intr-o pioasa si smerita ruga, zidindu-te pe tine in masura in care te zidesti cu toti. Sper ca ortodocsii sa nu fie contaminati cu "practici straine" ,ce transforma rugaciunea dintr-un suspin al inimii spre Dumnezeu, in altceva, ce rupe unitatea aromonioasa a tuturor partilor care alcatuiesc "trupul".
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 11:26:46. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.