teodorabiriuc (31), Mar1vs (18), georgiana52 (17)
La multi ani binecuvantati de Dumnezeu! :53::53::53::36:
|
La multi ani sarbatoritilor de astazi......sa aveti parte numai de bucurii......http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/53.gif
|
La multi ani tuturor Mariutelor, Marioarelor si Marinelor de pe forum! :6:
Dumnezeu si Maicuta Lui sa fie cu voi mereu mereu si sa va deie tot ce aveti voi nevoie in viata aceasta si in cea care va sa fie. Daca va puteti duce maine la biserica, la Sfanta Liturghie, duceti-va cu toata dragostea, sa ii aduceti slava Maicii Domnului! |
2 atașament(e)
LA MULȚI ANI tuturor celor care poartă acest minunat nume.Fie ca Maica Domnului să le călăuzească pașii spre mântuire.
|
1 atașament(e)
În mod special pentru Marina,pentru Maria (Mara 2008) dar și pentru Mirela :6::6:
|
Citat:
|
Stapana, miluieste si mantuieste pe robii Tai!
1 atașament(e)
Astazi este o zi cu o insemnatate deosebita pentru inima mea.
E ziua Stapanei.. a parintelui meu iubit, Teofan Merla (Dumnezeu sa-l odihneasca)si a voastra, dragele mele Marii.. La multi ani va doresc, Maria (fiica mea), Mirela, Marian..voua tuturor celor ce purtati numele Stapanei. Va imbratisez cu inima mea slaba si rugaciunea Stapanei mele..:6::8: |
La multi ani, Maria!
La multi ani tuturor celor ce poarta numele Maria sau derivate ale acestuia!Maica Domnului sa va binecuvinteze si sa va ocroteasca!
Iar Tu, Maicuta scumpa, fii ajutorul nostru, al tuturor! |
Citat:
|
La multi ani! Sa va daruiasca Dumnezeu putere sa impliniti in toate voia Sa.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 18:24:38. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.